Doi morţi şi opt răniţi într-un accident pe DN1, în dreptul localităţii Bărcăneşti. Elicopterul SMURD a intervenit la faţa locului VIDEO

Doi morţi şi opt răniţi într-un accident pe DN1, în dreptul localităţii Bărcăneşti. Elicopterul SMURD a intervenit la faţa locului

Grav accident în această dimineaţă pe DN1, în judeţul Prahova, în dreptul localităţii Bărcăneşti, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un TIR. Două persoane au fost declarate decedate, iar alte opt sunt rănite.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.22: La această oră şapte persoane, victimele accidentului de la Bărcăneşti, au ajuns la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Conform medicului Andrei Ilinca, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, patru dintre victime sunt în stare mai gravă pentru că au suferit hemoragii interne. O altă victimă, o femeie în vârstă de 26 de ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală. 

La faţa locului circulaţia a fost reluată, dar se circulă pe câte o bandă pe fiecare sens de mers, pentru că poliţiştii încă fac măsurători pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Din primele informaţii se pare că mai întâi ar fi exitat un prim impact între TIR şi autoturismul Logan. Am bele au ajuns pe contrasens unde s-au lovit de microbuz. Aceste date nu sunt încă cele finale, pentru că agenţii de la circulaţie urmează să audieze şi martorii care au supravieţuit accidentului.

UPDATE 8.20 Cei doi bărbaţi decedaţi sunt şoferii din microbuz, respectiv din TIR. Alte două persoane, o femeie în vârstp de 27 de ani, care a suferit un traumatism facial şi un bărbat în vârstă de 32 de ani, cu traumatisc cranian şi toracic au fost preluaţi de SMURD şi transportaţi la spital.

UPDATE 7.55 În accident a fost implicat şi un autoturism Logan. 

Elicopterul SMURD a aterizat la locul accidentului de unde a preluat o femeie în vârstă de 26 de ani.

La locul accidentului a fost solicitat intervenţia unui elicopter SMURD care va prelua unul dintre pasagerii grav răniţi după ce a rămas rămas încarcerat în microbuz. Acesta va fi transportat la un spital de urgenţă din Capitală, cel mai probabil Floreasca.

Alte 7 persoane, din ambele maşini implicate în accident, sunt asistate la faţa locului unde au ajuns 4 ambulanţe, dintre care una de terapie intensivă. Deocamdată răniţii sunt evaluaţi de medici la locul accidentului urmând să se stabilească dacă vor fi şi transportaţi la spital.

Potrivit lui Raed Arafat, nu a fost necesară instalarea unui spital mobil la locul accidentului. „În acest moment, toate victimele sunt evaluate de medici, se va decide daca vor fi trimise sau nu la spital. În funcţie de gravitatea rănilor, se va decide dacă cei răniţi vor fi transportaţi la Bucureşti sau la Ploieşti“, a declarat Arafat pentru Digi24

Traficul în zonă, pe sensul de mers dinspre Ploieşti spre Bucureşti este complet blocat, iar poliţiştii care fac măsurători la faţa locului nu pot aprecia în cât timp va fi reluată circulaţia.

 

Din primele informaţii venite de la ISU Prahova, cele două persoane decedate sunt bărbaţi, în vârstă de 35 respectiv 40 de ani.

Maşinilie implicate în accident transportau persoane către locurile de muncă şi se pare că vorbim despre curse speciale.

citeste totul despre: