Cele mai trăsnite reclamaţii făcute de prahoveni. Un “consumator” a cerut ajutor la Protecţia Consumatorului după ce l-a bătut nevasta

Cele mai trăsnite reclamaţii făcute de prahoveni. Un “consumator” a cerut ajutor la Protecţia Consumatorului după ce l-a bătut nevasta

Un "consumator" din Prahova a cerut ajutor la Protecţia Consumatorului. FOTO Adevărul

Aproape că nu există săptămână în care autorităţile din Prahova unde se pot face reclamaţii să nu primească şi sesizări mai puţin obişnuite, la limita tragi-comicului. Una dintre ele este a unui prahovean, consumator de alcool, care, ori de câte ori se îmbăta suna la Protecţia Consumatorului pentru a cere protecţie de nevasta care îl bătea

Ştiri pe aceeaşi temă

În topul celor mai haioase reclamaţii primate în ultimii ani la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Prahova se numără cea a unui bărbat din Plopeni care, în mod repetat, suna la Protecţia Consumatorului pentru a cere ajutorul. “Consumator” declarat, acesta ajungea frecvent acasă beat, moment în care soţia acestuia îi aplica corecţii fizice. Supărat că nu se putea apăra singur de furia conjugală, acesta a considerat că singurul loc unde i se poate oferi protecţie unui “consumator” este, aşa cum o arată şi numele, Protecţia Consumatorului.

Deşi i s-a explicat în mai multe rânduri că Protecţia Consumatorilor nu are nici o competenţă în domeniul reclamat, bărbatul a continuat să sune de mai multe ori la instituţie, reclamând acelaşi lucru.

În urmă cu ceva vreme, un tânăr de 30 de ani, din Ploieşti, a reclamat la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Prahova că a contactat o boală venerică, după ce a făcut o vizită la un salon de masaj erotic, din zona de nord a oraşului. La două zile după vizita la salon, păţitul a ajuns la medicul de familie, iar acesta l-a trimis de urgenţă la spitalul de boli venerice, unde a aflat că are gonoree.

Moş Crăciunul de la bloc mai mare decât cel din centrul oraşului

Şi Poliţia Locală Ploieşti primeşte frecvent sesizări haioase, altele decât cele care ţin de natura instituţiei.

Astfel, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Ploieşti, instituţia a fost sesizată, în perioada sărbătorilor de iarnă, de o femeie care a reclamat că locatarul de la parterul unui bloc îşi montează pe spaţiul verde din grădina blocului instalaţii luminoase şi “un Moş Crăciun mai mare decât cel din centrul oraşului”, care ajunge până la geamul apartamentului de la etajul I. Reclamanta era nemulţumită de disconfortul produs de lumina orbitoare a instalaţiilor şi de figurina care o sperie atunci când priveşte pe geam.

Tot la Poliţia Locală Ploieşti a fost înregistrată o sesizare a unei persoane care reclama faptul că într-un apartament din blocul său se confecţionează sertare din tablă şi ceramică, pe care proprietarii le plimbă prin locuinţă, producând zgomote puternice. Poliţiştii locali au făcut verificări, dar au descoperit că în apartamentul situat la un etaj superior celui în care locuieşte reclamantul este ocupat de o familie cu doi copii, care făceau zgomotele şi gălăgia inerente vârstei. În mod evident, în locuinţă nu se desfăşura nici o activităţi de producţie.

Pe aceeaşi temă

Topul celor mai trăsnite reclamaţii ale buzoienilor. De la porcul crescut pe balcon, la oala cu ciorbă furată. Multe dintre nemulţumirile buzoienilor sesizate autorităţilor smulg zâmbete funcţionarilor care le recepţionează. Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului este instituţia care primeşte cele mai multe plângeri, implicit, şi cele mai multe sesizări bizare.

Cele mai trăsnite reclamaţii ale vasluienilor: “Vecinul doarme în pielea goală în balcon”. În topul celor mai haioase reclamaţii făcute de vasluieni stau cele ale unei pensionare din Bârlad care a reclamat ani în şir la toate instituţiile posibile că nu poate dormi din cauza iluminatului stradal, “au crăpat pereţii din cauza liceenilor care vin la şcoală cu maşina” ori că “vecinul de 90 de ani stă dezbrăcat în balcon”.

citeste totul despre: