Mesajul unui poliţist din Neamţ pentru ministrul Tobă: „Continuaţi controalele în toate inspectoratele de poliţie şi stârpiţi toţi corupţii şi neaveniţii!”

Mesajul unui poliţist din Neamţ pentru ministrul Tobă: „Continuaţi controalele în toate inspectoratele de poliţie şi stârpiţi toţi corupţii şi neaveniţii!”

Gabriel Butnaru (stânga) şi Ioan Cănărău(dreapta) îl susţin pe Aurel Munteanu în protesul de la IPJ Bacău FOTO facebook/Aurel Munteanu

Ioan Cănărău, ex-lider sindical SNAP Neamţ, susţine protestul unui fost coleg poliţist aflat în război cu şefii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii nemţeni Ioan Cănărău, fost vicepreşedinte SNAP (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor) şi colegul său Gabriel Butnaru sunt alături de Aurel Munteanu, în lupta pe care acesta o duce cu şefii Poliţiei judeţene Bacău. Cănărău şi Butnaru îl susţin pe Munteanu, un fost agent la Poliţia Moineşti, care a protestat luni, 22 februarie, în faţa sediului IPJ Bacău cerând demisia chestorului Vasile Oprişan, şeful inspectoratului, pentru trecerea sa în rezervă (la începutul anului 2015), o măsură considerată abuzivă.
 
„Aurel Munteanu a ales să stea de două ori în greva foamei în holul Poliţiei Moineşti! A fost trimis Corpul de Control, fără niciun rezultat! Prin mai multe acţiuni infracţionale continuate, trafic de influenţă, etc, a fost declarat inapt serviciului poliţienesc pe motivul unei inventate afecţiuni psihiatrice, fără un istoric medical în acest sens, doar pentru că l-a vorbit de rău pe Facebook pe fostul ministru Oprea! Sesizările lui au fost făcute publice la vremea respectivă şi chiar dvs aţi muşamalizat acest caz, din postura de şef al Poliţiei Române!“, i-a transmis Cănărău ministrului Petre Tobă, prin intermediul unei scrisori deschise.
 
Încurajaţi de succesul celebrului coleg  Marian Godină, poliţistul din Neamţ îi cere ministrului să „repare greşeala“ şi să-i facă dreptate lui Aurel Munteanu. „Începeţi cu IPJ Braşov, continuati cu IPJ  Bacău, apoi cu toate inspectoratele de poliţie şi stârpiţi toţi corupţii şi neaveniţii!“, îi mai solicită Ioan Cănărău ministrului Tobă. 
 
 
 
 
 
  
 
citeste totul despre: