Taximetrist înjunghiat de un client. Cine este agresorul şi de ce a recurs la acest gest

Taximetrist înjunghiat de un client. Cine este agresorul şi de ce a recurs la acest gest

Politistii il cauta pe agresor

Un taximetrist a fost înjunghiat de un bărbat pe care-l luase în cursă, marţi seara, după ora 20.00. Agresorul este căutat de poliţiştii orădeni, fiind instituite filtre.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE

După ore întregi de căutări, poliţiştii bihoreni au reuşit să-l găsească pe tânărul care a înjunghiat un taximetrist. El a fost prins în pădurea din localitatea bihoreană Hidişelul de Jos, în zona numită “Balta Moţului”,de către poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea – Poliţia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova.

"Pentru identificarea şi prinderea acestuia, poliţiştii bihoreni au demarat şi au desfăşurat ample activităţi de căutare precum şi filtre în trafic, imediat după ce marţi, 8 august a.c., la ora 20.55, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgenţă la 112 că, în afara localităţii Livada de Bihor, judeţul Bihor, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi tâlhărit un bărbat de 56 de ani, angajat ca taximetrist la o societate de taximetrie orădeană şi i-ar fi sustras autoturismul, după ce l-ar fi înţepat în umăr cu un corp tăietor. Leziunile suferite de victimă nu au fost de natură să îi pună în pericol viaţa, nefiind necesară spitalizarea sa", a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii au descoperit autoturismul victimei, abandonat pe drumul comunal 77, în afara localităţii bihorene Livada de Bihor.

Tânărul de 19 ani, din judeţul Prahova, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor pentru audieri, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

"În activităţile desfăşurate pentru identificarea şi prinderea celui în cauză au fost angrenaţi poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră de la Poliţia Municipiului Oradea, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Poliţiei Rutiere, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor", a mai precizat comisarul Alina Dinu.


Marţi seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii orădeni au fost anunţaţi că între localităţile Nojorid şi Leş un taximetrist din Oradea, de la compania Fulger Taxi, a fost înjunghiat şi abandonat de agresor. Potrivit semnalmentelor, ar fi vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 28 şi 34 de ani, brunet, tuns scurt şi îmbrăcat în tricou şi pantaloni negri.

Agresorul a fost luat în maşină, un Logan cu numărul BH 02 AYR, înainte de ora 21:00, din Zona Nufărului, de la bisericuţă, pentru o cursă la Livada (Bihor). Între Leş şi Nojorid acesta l-a înjunghat pe şofer şi a fugit.

Din fericire, rănile suferite de taximetrist nu au fost de natură să-i pună în pericol viaţa, fiind superficiale. Pentru prinderea agresorului au fost instituite mai multe filtre de către poliţişti.

"Se efectuează cercetări pentru identificarea autorului. Avem un cerc de suspecţi",ne-a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

citeste totul despre: