Cocktail ucigaş în noaptea de Revelion. Clor, şampanie şi deparazitant pentru câini, ingredientele sinucigaşe ale unei tinere care a fost părăsită de iubit

Cocktail ucigaş în noaptea de Revelion. Clor, şampanie şi deparazitant pentru câini, ingredientele sinucigaşe ale unei tinere care a fost părăsită de iubit

O tânără care suferă din dragoste a vrut să se sinucidă de Revelion FOTO: Arhivă

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului ‘’Sfântul Spiridon’’ din Iaşi au fost supraaglomeraţi în noaptea de Revelion. Tentativele de suicid, pacienţii bătuţi sau care au consumat alcool este măsură au fost cazurile cele mai frecvente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noaptea dintre ani a fost una extrem de plină pentru medicii de gardă de la cel mai mare spital din Moldova. Au avut de tratat zeci de pacienţi pentru care noaptea de Revelion s-a dovedit a fi una neagră.
 
O tânără de numai 23 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor chiar cu tradiţionala şampanie, în care a dizolvat comprimate de clor şi praf de deparazitare pentru câini. Tânăra şi-a motivat gestui spunând că are probleme de amor.
 
‘’Pacienta este internată în clinica de Toxicologie. A fost o noaptea plină cu pacienţi, cele mai multe cazuri fiiind de pacienţi care au consumat alcool şi care ulterior s-au bătut’’, spune prof. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ‘’Sfântul Spiridon’’ din Iaşi. 
 
În total, în 12 ore au fost 71 de persoane care au ajuns la spital după ce au băut peste măsură, prezentând alcoolemii cuprinse între 150 şi 400mg/dl. Aproape un sfert dintre ele, 15 persoane, au fost implicate ulterior în scandaluri şi bătăi. 
 
‘’Sunt 15persoane – 10 bărbaţi şi 5 femei – cu vârsta între 22 şi 72 de ani, care au ajuns la spital bătute şi care prezentau alcoolemie. De asemenea, am avut de tratat şi un bărbat de 44 de ani alergic la şampanie’’, mai spune prof. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ‘’Sfântul Spiridon’’ din Iaşi.
 
Un alt caz grav care se află în atenţia medicilor este al unui om al străzii cu o hipotermie severă, de 25 de grade. 
 
Vă mai recomandăm:
 
citeste totul despre: