Accident mortal în pantă: doi oameni au murit, iar şoferul care a provocat accidentul a rămas paralizat

Accident mortal în pantă: doi oameni au murit, iar şoferul care a provocat accidentul a rămas paralizat

Accidentul rutier a avut loc marţi, 08 august, în jurul orei 13.30 FOTO desteptarea.ro

Elicopterul SMURD Iaşi a transferat la spitalele din Iaşi doi tineri răniţi grav într-un accident rutier petrecut în judeţul Bacău. În urma impactului, alte două victime şi-au pierdut viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi băcăuani, o femeie şi un bărbat, au murit într-un accident rutier petrecut marţi, 08 august, în localitatea Bălăneasa, comuna Livezi, judeţul Bacău. Alte două victime au fost fost transferate cu elicopterul SMURD Iaşi la spitalele din Iaşi.
 
Victimele care şi-au pierdut viaţa, o femeie de 61 de ani şi un bărbat de 42 de ani, precum şi cele care au fost rănite grav, un bărbat în vârstă de 30 de ani şi o femeie de 34 de ani, se aflau într-un taxi.
 
Potrivit anchetatorilor, şoferul taxiului care se deplasa dinspre comuna Livezi spre Oneşti a lovit o autoutilitară, într-o pantă. În urma impactului, taxiul s-a răsturnat în afara carosabilului. Doi pasageri care se aflau pe bancheta din spate au murit pe loc, în timp ce şoferul autoturismului şi pasagera din faţă au fost răniţi grav. Victimele au fost transportate la Spitalul din Oneşti şi apoi au fost transferate cu elicopterul SMURD Iaşi în clinicile de specialitate din Iaşi.
 
Conform SMURD, starea celor doi băcăuani care au scăpat cu viaţă în urma accidentului este deosebit de gravă. Şoferul este paralizat, iar pasagera din dreapta are un plămân perforat.
 
„Elicopterul SMURD a transportat la Iaşi doi pacienţi de la Oneşti, dintr-un accident rutier grav. O femeie de 34 de ani, pasager, era policontuzionată şi prezenta un pneumotorax drept. Pacienta a fost dirijată către clinica de chirurgie toracică. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, şofer, prezenta o fractură de corp vertebral T5 - T6, cu secţiune medulară şi tetraplegie, respectiv o plagă la mâna stângă, cu secţiune de tendoane. Pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie”, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi. 
 
Conform anchetatorilor, tânărul rămas paralizat avea permis de conducere din luna ianuarie 2017. 
 
Citeşte şi:
 
citeste totul despre: