VIDEO Tragedie pe şoseaua Hunedoara – Deva. Un şofer a murit după ce a izbit cu maşina un stâlp

VIDEO Tragedie pe şoseaua Hunedoara – Deva. Un şofer a murit după ce a izbit cu maşina un stâlp

Maşina a fost zdrobită în impactul cu stâlpul.

O nouă tragedie s-a petrecut pe şoseaua Hunedoara – Deva. Un bărbat de 49 de ani a murit într-un accident rutier. Maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi a lovit un stâlp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier mortal s-a petrecut, luni dimineaţa, în jurul orei 5:00, pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva.

„Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Hunedoara, aflat la volanul unui autoturism, cu care se îndrepta spre Deva, la Peştişul Mare, din motive necunoscute (posibil medicale), a pătruns pe contrasens, a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un stâlp”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tot astăzi, un microbuz şcolar, cu 17 pasageri, s-a răsturnat într-un şanţ, pe marginea şoselei Hunedoara – Deva, nu departe de locul în care s-a petrecut tragedia. În umra accidentului 13 copii au ajuns în spital, cu răni uşoare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Microbuz cu elevi implicat într-un accident pe şoseaua Hunedoara – Deva. 13 pasageri au avut nevoie de îngrijiri

Un microbuz care transporta elevi a fost implicat într-un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Deva. Şoferul a pierdut controlul direcţiei, pe carosabilul umed şi s-a răsturnat într-un şanţ. 13 pasageri au ajuns în spital. Şoferul avea alcoolemie.

FOTO Accident rutier pe centura Devei provocat de o şoferiţă imprudentă

O femeie care nu s-a asigurat la întoarcerea cu autoturismul a provocat un accident pe Calea Zarandului, din municipiul Deva.

Accident grav provocat de o şoferiţă de 60 de ani. Trei oameni au fost răniţi

Doi tineri şi o şoferiţă de 60 de ani au fost răniţi, în urma unui accident rutier provocat de femeia car nu s-a asigurat la ieşirea cu maşina dintr-o benzinărie.

 

citeste totul despre: