Puiul de tigru adus pe lume în Grădina Zoologică din Hunedoara a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiul de tigru nu a supravieţuit. FOTO: ARHIVĂ.
Puiul de tigru nu a supravieţuit. FOTO: ARHIVĂ.

Puiul de tigru fătat în Grădina Zoologică din Hunedoara a murit la două săptămâni de la aducerea sa pe lume. Puiul fusese abandonat la naştere de femela Elsa.

Grădina Zoologică din Hunedoara oferă o veste proastă vizitatorilor care se aşteptau să vadă noul locatar al zoo-parcului: un pui de tigru adus pe lume în urmă cu două săptămâni de femela Elsa.

Aurel Bold, directorul Grădinii Zoologice, a declarat că puiul de tigru a murit, în ciuda faptului că fusese ţinut la incubator, iar veterinarii au făcut eforturi pentru a-l menţine în viaţă.

Tigrul bengalez fusese abandonat la scurt timp după fătare, de mama sa. În Grădina Zoologică din Hunedoara sunt îngrijiţi doi tigri bengalezi: Dorel, în vârstă de 12 ani, şi Elsa femelă de opt ani.


Vă recomandăm şi:

Tigrul Dorel şi-a întâlnit perechea în Grădina zoologică din Hunedoara

Tigrul Dorel de la Zoo Hunedoara şi-a întâlnit perechea, o femelă de tigru bengalez adusă în urmă cu o lună la grădina zoologică, dar ţinută până astăzi în carantină.

Fermele de animale şi grădinile ascunse după blocurile gri din Hunedoara

Sute de localnici din cartierul Micro 7 al Hunedoarei au demonstrat că pot face agricultură chiar şi la bloc. Dealurile care înconjoară imobilele din plăci de beton au fost cultivate, iar în acest an localnicii s-au bucurat de o recoltă bogată, pe măsura muncii depuse.

Povestea „căţelăriei” de la marginea Devei: peste 600 de maidanezi trăiesc în lagărul câinilor fără stăpân

De mai bine de cinci ani, un teren cedat de administraţia locală a Devei unei asociaţii a iubitorilor de animale a fost transformat într-un adevărat lagăr pentru maidanezii strânşi de pe străzi. Numărul animalelor care ocupă ţarcurile de la marginea Devei, în zona Sântuhalm, depăşeşte 600. În ultimii ani a crescut continuu şi o dată cu el şi nesiguranţa oamenilor care trec prin zonă.

Zeci de oi au fost devorate de animalele sălbatice pe o păşune alpină din Straja

Leşurile câtorva zeci de oi ocupă o păşune alpină din Masivul Vâlcan, deasupra Staţiunii Straja. Oile din turma păzită de un cioban din judeţul Gorj au murit în urma atacului unor animale sălbatice.â

Trasee închise în Parcul Naţional Retezat, din cauza sutelor de cadavre de oi rămase pe munte, care au atras urşii

Turiştii au accesul interzis în două zone din Parcul Naţional Retezat, unde se află cadavrele a peste 400 de oi. Leşurile au atras sălbăticiunile, în special urşii, iar siguranţa celor care ajung pe munte este pusă în pericol.

Sute de oi ucise după ce au fost atacate de urşi în Munţii Retezat. Cadavrele zac în apropierea traseelor turistice

Leşurile a peste 400 de oi zac în apropierea potecilor pe care turiştii urcă pe traseele din Parcul Naţional Retezat. Turmele au fost atacate de urşi, în zilele trecute, iar oile au fost devorate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite