Dramele celor două victime ale ucigaşului din Vulcan: Robert Otescu şi Claudiu Blaj

Dramele celor două victime ale ucigaşului din Vulcan: Robert Otescu şi Claudiu Blaj

Claudiu Blaj şi Robert Otescu au murit în urma altercaţiei petrecute în faţa barului din Vulcan.

Cosmin Bărbuţi a fost arestat preventiv pentru uciderea a doi tineri din Vulcan, Robert Otescu şi Claudiu Blaj. Înainte de a-şi pierde viaţa, cele două victime ale criminalului au trecut prin momente teribile, în urma unor drame în familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Robert Otescu (24 de ani) a murit pe patul de spital, la două zile după ce fusese înjunghiat în abdomen de Cosmin Bărbuţi. Tânărul atacat cu un cuţit era administratorul unui bar de manele din Vulcan. A deschis localul din banii obţinuţi după mai mulţi ani petrecuţi în Germania.

Tot în Germania, soţia sa a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Apropiaţii tânărului au relatat că iubita acestuia, care avea să îi devină soţie, a rămas cu afecţiuni grave, în urma accidentului cauzat de un diplomat din Germania, iar acesta i-ar fi plătit daune de câteva sute de mii de euro.

Tatăl său a fost ucis

Claudiu Blaj, body-guardul din bar, şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce fusese înjunghiat în artera femurală, de către Cosmin Bărbuţi. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, tânărul de 26 de ani trecuse prin momente critice: tatăl său fusese ucis de bunicul său. În urma unei certe dintre cei doi, tatăl lui Claudiu Blaj a fost lovit cu toporul în cap de mai multe ori, în timp ce dormea, de octogenar.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că inculpatul Bărbuţi Cosmin, în noaptea de 05/06 aprilie 2014, după ce a provocat un incident la ieşirea dintr-un local situat în municipiul Vulcan, agresând fără motiv un martor, a fost scos din incintă de administratorul acestuia şi de persoanele ce asigurau paza în local. În aceste condiţii, inculpatul s-a deplasat la locuinţa concubinei sale unde s-a înarmat cu un cuţit de vânătoare de mari dimensiuni  şi cu o ţeavă metalică, revenind la local şi proferând ameninţări şi gesturi de intimidare faţă de personalul ieşit în faţa localului.

Faţă de această situaţie, victima B.C. a luat din local o bâtă cu scopul de a se apăra şi a-l imobiliza pe inculpat, însă în momentul în care s-a apropiat a fost lovit de acesta cu cuţitul în zona inghinală, fiind astfel secţionată artera femurală, ceea ce a condus la deces în scurt timp. În momentul în care victima a strigat că a fost tăiat şi că agresorul are cuţit la el, în încercarea de a-l dezarma, s-a apropiat administratorul localului, O.M., care a fost şi el lovit de inculpat, cu cuţitul, în zona abdominală, suferind leziuni ce au necesitat intervenţie chirurgicală.

La data de 07aprilie 2014 judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Hunedoara a dispus faţă de inculpat luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 zile,  măsură apreciată ca necesară în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal şi proporţională cu gravitatea acuzaţiilor aduse inculpatului. Ulterior, în noaptea de 07/08 aprilie 2014 a survenit şi decesul victimei OM, motiv pentru care s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat. Inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Hunedoara pentru audiere, având în vedere că soluţionarea propunerii de arestare preventivă s-a făcut în lipsa inculpatului, care nu a putut fi prezentat în instanţă din motive medicale, iar între timp s-a dispus externarea sa din spital.  SURSA Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cosmin Bărbuţi a fost externat din Spitalul municipal Petroşani şi a fost prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara. S-a înfăţişat magistraţilor cu mai multe vânătăi în zona feţei şi a cerut să fie lăsat în libertate. În urma audierilor, magistraţii au decis menţinerea măsurii arestării preventive luate în cazul lui. Este cercetat pentru omor calificat.


Vă recomandăm şi:

Tribunalul decide soarta criminalului din Vulcan. Cosmin Bărbuţi, agresorul din barul de manele, e internat sub pază             Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus reţinerea lui Cosmin Bărbuţi, acuzat de uciderea unui tânăr bodyguard al unui bar din localitate şi de tentativă de omor asupra altui hunedorean, patron al localului.

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari         Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecute, duminică dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Crimă într-un bar din Vulcan: un tânăr angajat ca bodyguard a fost ucis      Un tânăr de 26 de ani, din Vulcan, a fost ucis în această dimineaţă, într-un bar din municipiul Vulcan (Valea Jiului). Bărbatul lucra ca bodyguard şi a fost implicat într-o altercaţie cu un client.

 

citeste totul despre: