Cursă infernală cu Poliţia pe urme, pe străzile oraşului: cinci autoturisme au fost avariate de un şofer fugar

Cursă infernală cu Poliţia pe urme, pe străzile oraşului: cinci autoturisme au fost avariate de un şofer fugar

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Mai multe echipaje de Poliţie au pornit în urmărirea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul agenţilor rutieri, din Deva. Bărbatul a avariat cinci maşini, încercând să scape de urmăritorii săi, iar în final şi-a părăsit autoturismul şi a fugit printre blocuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scene neobişnuite s-au petrecut vineri dimineaţa în Deva. În jurul orei 3, un şofer căruia poliţiştii aflaţi în trafic i-au făcut semn să oprească pe Calea Zarandului a demarat de sub privirile acestora.

La scurt timp, mai multe echipaje de poliţie au pronit în urmărirea fugarului, şofer al unei maşini cu numere de Anglia şi cu volan pe partea dreaptă.

„Autoturismul a fost blocat în trafic pe Bulevardul 22 Decembrie, dar şoferul a avariat cinci maşini parcate regulamentar. El şi-a abandonat maşina şi a fugit printre blocuri, dar doi dintre pasagerii aflaţi în autoturism, care intenţionau şi ei să fugă, au fost prinşi”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Şoferul nu a fost încă reţinut de Poliţie. 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea lui Claudiu Ionescu, poliţistul înfrânt de sistem: „Mi-am dat seama că n-am cum să răzbat în jungla asta de mafioţi. Nu mai cred în dreptate“

În urmă cu 21 de ani, Claudiu Ionescu a intrat în Poliţia Română visând că va face dreptate şi va schimba lumea. Acum, a plecat din sistem şi recunoaşte că acesta l-a învins.

Şeful Poliţiei judeţului Hunedoara rupe tăcerea. Liviu Dumitru: „De azi se va auzi şi vocea mea. Merit asta”

Gabriel Liviu Dumitru, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, şi-a făcut un blog personal. „Nu mai sunt dispus să fiu cunoscut după ce scriu despre mine cei care nu mă cunosc!”, susţine poliţistul, motivându-şi iniţiativa prin nevoia de a răspunde acuzaţiilor care i-au fost aduse în ultimele luni, în spaţiul public.

Reacţia şefului IPJ la moartea cumplită a poliţistului Sorin Vetezeu: „Sfidător. Arogant. Ca acţiunile teroriste!”

Liviu Gabriel Dumitru, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, a reacţionat pe blogul său faţă de moartea poliţistului Sorin Vetezeu, ucis cu zeci de lovituri de cuţit pe un peron al gării din Suceava. „Sfidător. Arogant. Ca acţiunile teroriste!”, scrie poliţstul.

citeste totul despre: