S-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Plimbarea şoferului turmentat s-a încheiat brusc după ce a intrat cu maşina în vitrina unui magazin

S-a urcat la volan
după ce a consumat băuturi alcoolice. Plimbarea şoferului turmentat s-a
încheiat brusc după ce a intrat cu maşina în vitrina unui magazin

Şoferul a fost testat cu alcooltestul Foto: arhivă Adevărul

Un gălăţean de 41 de ani este anchetat pentru comiterea a două infracţiuni, fiind audiat de poliţişti după ce a scăpat autoturismul de sub control şi a intrat într-un magazin. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 17 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecţia  străzilor 13 Septembrie cu George Coşbuc din Tecuci.

”Poliţiştii s-au deplasat la adresa indicată, unde au constatat că un autoturism a intrat în vitrina exterioară a unui magazin, producând avarii. Conducătorul auto, un bărbat  de 41 ani, a fost  testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul are permisul de conducere reţinut. Poliţiştii îl anchetează acum pe şoferul turmentat pentru  conducere pe drumurile publice a unui vehicul  de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat şi conducerea  unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

citeste totul despre: