FOTO VIDEO Copil de 11 ani, căutat de pompieri cu barca pneumatică în apele Siretului. Băiatul este dat dispărut de miercuri seara

FOTO VIDEO Copil de 11 ani, căutat de pompieri cu barca pneumatică în apele Siretului. Băiatul este dat dispărut de miercuri seara

Pompierii îl caută pe băiat

Copilul este din satul Burcioaia, un cartier al municipiului Adjud. Părinţii i-au găsit hainele pe malul apei şi se presupune că acesta s-a înecat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un băiat în vârstă de 11 ani este căutat de pompieri, cu barca pneumatică, pe râul Siret, fiind posibil ca acesta să se fi înecat miercuri seara.

Băiatul, care este din satul Burcioaia, un cartier al municipiului Adjud, a plecat ieri de acasă şi nu a mai revenit înapoi.

Îngrijoraţi, părinţii au plecat în căutarea lui iar pe malul apei i-au găsit hainele. Aceştia au alertat imediat poliţia, iar astăzi s-a plecat în căutarea lui cu o barcă pneumatică.

În zona unde se presupune că s-a scăldat copilul a funcţionat o balastieră şi, potrivit pompierilor, sunt gropi care ating şi trei metri adâncime.


„A plecat de acasă de la maicăsa, a venit la mine unde lucram şi l-a rugat o nepoată de a mea să se ducă să plătească o butelie. La miljocul drumului i-a zis nepoatei că intră la şcoală să-şi facă nevoile. Fata l-a aşteptat şi când a văzut că nu mai vine l-a căutat prin curtea şcolii. Fata a venit acasă. L-am căutat prin sat şi am zis să-l caut şi la Siret şi cînd am ajuns pe la 21.30 am găsit hainele şi am sunat poliţia. L-am căutat şi aseară, iar dimineaţă de la ora 5.00 suntem plecaţi cu toţii”, a spus Constantin Mihalche, tatăl copilului căutat de pompieri. La ora 17.30, pompierii îl căutau în continuare, cu barca pneumatică, în zona unde se presupune că s-a înecat.

citeste totul despre: