Inspectorii DSV Dolj: „Am găsit paraziţi în alunele aduse de clienţii care au petrecut Revelion la Palatul RSR”

Inspectorii DSV Dolj: „Am găsit paraziţi în alunele aduse de clienţii care au petrecut Revelion la Palatul RSR”

Oamenii au adus la DSV alunele cu viermi pe care susţin că le-au servit în noaptea de Revelion

Aproximativ 700 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din comuna doljeană Podari, au declarat că au primit pe masă peşte striact şi alune cu viermi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii au depus plângere la Protecţia Consumatorului, iar alunele cu viermi le-au dus la Direcţia Sanitar Veterinară Dolj.

Am luat alunele cu viermi acasă să vadă toată lumea că nu am minţit. Vreau să îmi primesc bani înapoi. În noaptea dintre ani am primit un peşte care mirosea şi o sticlă de suc. Nu este posibil aşa ceva. Ne-am gătit singuri câte ceva de mâncare. Nimeni nu a furat nimic de acolo, aşa cum zice patronul localului. Am adus alunele cu viermi. Se văd cu ochiul liber larvele”, a spus Ciprian Ogar.

 
Inspectorii DSV Dolj au declarat că proba adusă de clienţii nu poate fi luată în calcul.

„Am găsit paraziţi în alunele aduse de clienţii care au petrecut revelionul la Palatul RSR. Alunele trebuiau ridcate de noi şi puse într-o pungă care trebuia imediat sigiliată. Noi nu vom lua în calcul acest rezultat. Nu avem de unde să ştim dacă alunele provin de la alunele respective'', a spus Andrei Butaru, directoru din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj.  
 
Patronul a fost amendat 
 
Inspectorii de la Protecţia Consumatorului Dolj au declarat că nu au găsit nici mâncare stricată, nici mâncare nestricată.

„Administratorul localului a fost sancţionat cu suma de 30.000 de lei pentru informarea incompletă a clienţilor, nerespectarea condiţiilor contractuale şi prestarea de servicii necorespunzătoare’’, a spus Gheorghe Marinescu, comisar şef în cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Dolj.
 
Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, unde mesenii au declarat că au primit în noaptea de Revelion mâncare stricată, a spus că tot scandalul a fost provocat de un grup de 40-50 de clienţi care după ce au băut şi s-au drogat au aruncat pe jos tăvile cu mâncare „Noi am cumpărat toate alimentele din hypermaketuri cunoscute şi avem facturi. Nu am dat mâncare stricată. Totul a pornit de la un grup de aproximativ 40-50 de persoane. Erau băuţi şi drogaţi şi au intrat puşi pe scandal în bucătărie şi au început să arunce tăvile cu mâncare pe jos”, a declarat Costi Gheorghe. 
    
 
citeste totul despre: