Patronul localului din Podari îi acuză pe unii invitaţi că i-au vandalizat localul: „Clienţii au fost drogaţi şi băuţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costi Gheorghe susţine că unii invitaţii au furat de la mâncare până la sticle de băutură
Costi Gheorghe susţine că unii invitaţii au furat de la mâncare până la sticle de băutură

Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, susţine că nimeni nu a primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi. Toate alimentele erau în termen de valabilitate, iar scandalul a pornit din cauza unor clienţi băuţi şi drogaţi.

Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, unde mesenii au declarat că au primit în noaptea de Revelion mâncare stricată, a mai spus că tot scandalul a fost provocat de un grup de 40-50 de clienţi care după ce au băut şi s-au drogat au aruncat pe jos tăvile cu mâncare

„Noi am cumpărat toate alimentele din hypermaketuri cunoscute şi avem facturi. Nu am dat mâncare stricată. Totul a pornit de la un grup de aproximativ 40-50 de persoane. Erau băuţi şi drogaţi şi au intrat puşi pe scandal în bucătărie şi au început să arunce tăvile cu mâncare pe jos”, a declarat  Costi Gheorghe.

„Au aruncat şi au şi furat, aşa că noi nu am mai avut ce să mai servim la felurile următoare. Apoi toată lumea s-a revoltat. Eu am fost în local, dar nu am putut controla situaţia pentru că am zis că dacă intervenim în forţă se va ajunge la acte de violenţă şi nu am vrut", a adăugat Costi Gheorghe, citat de Mediafax.

Au furat mâncarea

Costi Gheorghe îi acuză pe meseni că nu au plecat acasă cu mâna goală

.

„Mi-au furat inclusiv oale, un expresor, un feliator, o maşină de tocat. Din bar au luat toate băuturile pe care le-au găsit. Au luat şi sacii de cartofi, condimentele şi murăturile din beci.'', a mai spus patronul de la Palatul RSR din Podari.

Costi Gheorghe a mai declarat că mâine o să depună plângere la poliţie împotriva celor care i-au vandalizat localul. Clienţii care au stat liniştiţi la mese vor fi despăgubiţi. 

La Protecţia Consumatorului nimeni nu a depus plângere nici scrisă, nici verbal.

„Facturile sunt în regulă. Vor fi amendaţi, însă pentru modul cum a fost organizat evenimentul, nu pentru mâncarea stricată'', a spus Gheorghe Marinescu, comsarul şef din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Dolj.  

Aproximativ 700 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din comuna doljeană Podari au făcut scandal. Oamenii au spart paharele şi farfuriile, după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi .

„Nu ne-au dat nimic de mâncare. Au adus un peşte stricat pe masă care mirosea şi alune cu viermi. Nu este posibil aşa ceva. Eu am primit două palme de la soţie că am adus-o aici în noaptea de Revelion. Ne-au luat banii şi şi-au bătut joc de noi'', a declarat un invitat.  

Oamenii au început să facă scandal, iar mulţi dintre ei au dat buzna în bucătărie şi au spart paharele şi farfuriile. Unii chiar s-au apucat să gătească singuri. Administratorul, bucătarii şi ospătarii localului au dat bir cu fugiţi în momentul în care au văzut mulţimea supărată.

Conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj a mers în control la Palatul RSR din comuna doljeană Podari "Peştele, dar şi alunele sunt în termen de valabilitate. Toate verificăruile au fost făcute exclusiv pe baza documentelor prezentate de patron pentru că nu am mai găsit alimente în restaurant pentru a preleva probe", a declarat Andrei Butaru, directorul DSVSA Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite