Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj despre gazonul de pe stadion, după Untold: „Se prezintă, în acest moment, în condiţii bune“

Preşedintele
Consiliului Judeţean Cluj despre gazonul de pe stadion, după
Untold: „Se prezintă, în acest moment, în condiţii bune“

Stadionul Cluj Arena după Untold  FOTO Consiliul Judeţean Cluj

Gazonul de pe stadionul Cluj Arena, locul unde a fost amplasată scena principală a Festivalului Untold, „se prezintă în condiţii bune având în vedere sutele de mii de oameni“ care au participat la festival, au subliniat reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Gazonul Cluj-Arena se prezintă în acest moment în condiţii bune, având în vedere sutele de mii de oameni care au intrat pe parcursul celor patru zile în incinta stadionului. Ne bucurăm că într-un termen foarte scurt organizatorii festivalului au reuşit să înlăture acele protecţii pentru gazon, astfel încât terenul de joc să fie cât mai puţin afectat”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, luni, 7 august, s-a luat sistemul montat de către organizatorii Festivalului Untold peste gazon, iar în perioada următoare, firma care se ocupă cu mentenanţa gazonului de pe stadion va începe operaţiunile specifice ca să-l aducă la condiţiile optime desfăşurării de competiţii sportive. 


Mai puteţi citi:

Măsuri de siguranţă la Untold: peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri, spital mobil, iar un elicopter va survola Clujul

Untold 2017 va avea cea mai mare scenă din România şi o roată de observaţie de peste 40 de metri înălţime

citeste totul despre: