Lucrări de asfaltare pe DJ 107L Petreştii de Jos - Lita. Drumuri din judeţul Cluj, modernizate dintr-un credit în valoare de 50 de milioane de euro

Lucrări de asfaltare pe DJ 107L Petreştii de Jos - Lita. Drumuri din judeţul Cluj, modernizate dintr-un credit în valoare de 50 de milioane de euro

Tronson din DJ 107L Petreşti-Lita  FOTO CJ Cluj

În programul de lucrări de modernizare şi reabilitare a drumurilor din judeţ, Consiliul Judeţean Cluj anunţă că s-au început lucrărilor de asfaltare pe drumul judeţean DJ 107L Petreştii de Jos-Lita. Lucrările vizează un tronson în lungime de 16,05 kilometri, de la kilometrul 14+900 până la kilometrul 30+950.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Importanţa strategică a lucrărilor pe care le-am demarat acum se referă la faptul că acest drum judeţean oferă o legătură rapidă şi facilă pe trei direcţii importante, respectiv cu drumul judeţean DJ 107R pe direcţia Ciurila – Sălicea – Cluj - Napoca,  cu drumul judeţean 107M pe direcţia Luna de Sus (DN 1) – Săvădisla – Băişoara şi pe direcţia Turda, drumul judeţean DJ 107L constituindu-se într-un adevărat nod rutier în această zonă”, susţine preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

După lucrările pregătitoare necesare, în aceste zile se află se toarnă primul strat de asfalt, până acum fiind asfaltat, pe o bandă de circulaţie, un tronson de circa 1,5 kilometri.

Potrivit unui comunicat al CJ Cluj, modernizarea drumului judeţean Petreştii de Jos - Lita este unul dintre proiectele finanţate dintr-un credit de 50 de milioane de euro contractat de Consiliul Judeţean Cluj.

Mai puteţi citi:

În judeţul Cluj nu există drumuri judeţene închise sau blocate

citeste totul despre: