Suspect de furt, reţinut de poliţişti după o spargere în comuna Curcani

Suspect de furt, reţinut de poliţişti după o spargere în comuna Curcani

Bărbatul a ajuns după gratii FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de furt calificat. Suspectul este anchetat pentru spargerea unei locuinţe în data de 29 martie. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunere de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii Secţiei 3 Rurală Curcani au fost alertaţi, la sfârşitul lunii martie, că dintr-o locuinţă, situată în comuna Curcani, a fost sustrasă o combină audio şi o boxă. Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea unui bărbat din localitate bănuit de săvârşirea faptei.  Acestea este anchetat în prezent de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bunurile furate au fost recuperate în totalitate şi restituite victimei. Autorul faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Descinderi cu mascaţi. Percheziţii la evazionişti cu materiale reciclabile de 2,2 milioane de euro

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

citeste totul despre: