Campanie Hospice Casa Speranţei: Faptele bune nu au nevoie de o ocazie specială
0
Hospice Casa Speranţei lansează o nouă campanie dedicată copiilor şi adulţilor care înfruntă o boală incurabilă. Sub sloganul: „Faptele bune nu au nevoie de o ocazie specială. Fă o faptă bună în fiecare zi !”, organizaţia doreşte să facă auzită vocea miilor de oameni care au nevoie de sprijinul nostru, într-o luptă nedreaptă, cu un duşman invizibil.
Campania se adresează în special acelora dintre noi care au înţeles că gesturile mici fac diferenţa. Cu doar 1 leu pe zi, putem însenina viaţa cuiva care se află într-un moment dificil al propriei existenţe şi putem dărui speranţă celor dragi acestuia.
Mecanismul recurenţei este facil şi presupune că donatorul să aleagă una dintre modalităţile de plată care îi este la îndemână pentru a dărui o anumită sumă lunar unui pacient îngrijit de HOSPICE Casa Speranţei: online, pe http://www.hospice.ro/doneaza/, prin transfer bancar sau debit direct, în contul fundaţiei, prin mandat poştal sau prin donaţie directă, la unul dintre sediile organizaţiei.
Suma de referinţă este cea de 1 leu pe zi (30 de lei pe lună), însă donatorul are libertate totală în alegerea cuantumului sprijinului său, fie el recurent (lunar) sau punctual (donaţie unică).
Cei care aleg să facă o faptă bună în fiecare zi pentru a readuce zâmbetul cuiva care înfruntă o boală incurabilă, vor afla periodic cum a schimbat gestul lor viata acelei persoane.
Hospice Casa Speranţei, organizaţie non-profit înfiinţată în 1992 la Braşov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundaţie din ţară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.
Organizaţia îşi desfăşoară activitatea în Braşov şi Bucureşti, îngrijind copii şi adulţi diagnosticaţi cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii şi unităţi proprii pentru internare, la domiciliul pacienţilor şi în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Speranţei dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel naţional şi internaţional prin informare, prin programe educaţionale dedicate profesioniştilor, pacienţilor şi comunităţii şi prin îmbunătăţirea legislaţiei în materie.