Razie la firmele de dezmembrări auto. În mod bizar, poliţiştii nu au descoperit nicio ilegalitate

Razie la firmele de dezmembrări auto. În mod
bizar, poliţiştii nu au descoperit nicio ilegalitate

Poliţiştii au verificat mai multe firme de dezmembrări auto Foto: arhivă Adevărul

În perioada 16-17 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Brăila, împreună cu cei de ordine publică şi rutieră, au desfăşurat mai multe acţiuni care au vizat identificarea autovehiculelor furate, dar şi a firmelor şi persoanelor implicate în traficul ilegal cu maşini sau utilaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au acţionat pe principalele artere rutiere de pe raza municipiului şi judeţului Brăila, în locurile de vânzare a autovehiculelor second-hand şi la mai multe puncte de lucru avizate pentru dezmembrarea acestora.

”Poliţiştii au procedat la realizarea unor controale amănunţite ale vehiculelor de dimensiuni medii şi mari, a documentelor acestora şi a persoanelor ce le conduc”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Cu această ocazie, au fost controlate 77 de autoturisme, fiind verificate şi trei societăţi avizate pentru dezmembrarea autovehicule scoase din uz, dar oamenii legi nu au descoperit nicio ilegalitate. Au fost controlate, aleatoriu, şi 13 autoturisme, dar nu a fost găsit nimic suspect.

Măgăreaţa a picat pe un şofer, care a fost surprins conducând un autoturism neînmatriculat, acesta alegându-se acum cu dosar penal.

citeste totul despre: