Adolescent surprins de poliţişti în timp ce se plimba cu un moped, deşi nu avea permis de conducere

Adolescent
surprins de poliţişti în timp ce se plimba cu un moped, deşi nu avea permis de
conducere

Minorul conducea mopedul fără cască de protecţie Foto: arhivă Adevărul

Un puşti de 17 ani se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis, fiind depistat de poliţiştii rutieri în trafic, în timp ce conducea un moped. El a fost amendat şi pentru că nu avea cască de protecţie şi nici actele de identitate asupra sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mulţi adolescenţi se joacă cu focul, conducând motociclete sau motorete pe drumurile publice fără permis şi fără să îşi ia nici cele mai elementare măsuri de protecţie.

Pe 13 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au depistat în trafic, pe strada Chişinăului, pe un minor, în vârstă de 17 ani, din Brăila, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere.

”Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 290 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, pentru faptul că nu purta cască de protecţie şi nu avea asupra sa documentele legale, şi i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

 

citeste totul despre: