Bilanţ tragic după ce un microbuz plin cu pasageri a spulberat un autoturism. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost grav rănite

Bilanţ tragic după ce un microbuz plin cu pasageri a spulberat un autoturism. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost grav rănite

În urma accidentului şoferul din Logan a decedat FOTO monitorulbt.ro

Un microbuz plin cu pasageri a spulberat un autoturism pe drumul Botoşani-Iaşi. Impactul a fost devastator, un bărbat pierzându-şi viaţa pe loc. Alte persoane au fost rănite şi transportate în stare gravă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident groaznic la ieşirea din municipiul Botoşani. Ieri seară un microbuz, care efectua curse de transport persoane, plin cu pasageri a izbit violent un autoturism care a derapat şi a intrat pe contrasens. În urma impactului devastator a murit o persoană şi alte trei au fost rănite.

 
Impact devastator
 
Accidentul a avut loc chiar la intrarea în municipiul Botoşani, în zona Lebăda. Şoferul unui microbuz, aparţinând unei firme de transport persoane, circula încărcat cu pasageri dinspre municipiul Botoşani către Flămânzi. La giratoriul de la Lebăda şoferul microbuzului a spulberat un autoturism Dacia Logan care venea din sens opus, adică dinspre Iaşi către Botoşani. 

Din cele spuse de martori, şoferul Loganului a derapat pe şoseaua spălată de ploaie şi a intrat pe contrasens ajungând chiar în faţa microbuzului condus regulamentar. Impactul a fost devastator. Microbuzul a intrat în plin în autoturism. În urma izbiturii, locul şoferului din Logan aproape a dispărut, iar conducătorul auto, un tânăr de 35 de ani a ajuns pe scaunul din dreapta. 
 
Un mort şi trei răniţi
 
Şoferul Loganului a rămas încarcerat cu picioarele prinse sub bord, iar restul trunchiului pe locul din dreapta al maşinii. Echipele pentru descarcerare au intervenit şi au reuşit să-l scoată dintre fiarele contorsionate. Imediat a fost preluat şi dus cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean ”Mavromati” Botoşani. 

Manevrele de resuscitare nu au reuşit însă să-l mai salveze pe şofer. Acesta a murit din cauza numeroaselor leziuni interne. În microbuzul pentru transport persoane, au fost răniţi doi pasageri şi conducătorul auto. Şi aceştia au fost duşi la spital cu ambulanţa. În momentul de faţă Poliţia cercetează condiţiile în care s-a produs accidentul.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
citeste totul despre: