10 obiceiuri enervante la locul de muncă. Ticurile nervoase, printre cele mai deranjante pentru colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi dintre noi ne petrecem jumătate din viaţă la birou, înconjuraţi de alţi oameni cu care trebuie să convieţuim. Obiceiurile proaste pe care le avem fără să realizăm nu fac altceva decât să strice armonia de la locul de muncă.

Specialiştii spun că printre cele mai enervante obiceiuri şi comportamente de la locul de muncă ce ne scot din sărite colegii se numără: ticurile nervoase, gălăgia, lamentările sau nerespectarea termenelor pentru îndeplinirea sarcinilor.

Vă prezentăm cele mai enervante 10 comportamente şi obiceiuri de la locul de muncă:

- Ticurile nervoase precum clicăitul pixurilor sau bătutul cu unghiile în masă. Aceste ticuri poate par inofensive pentru tine, însă pe cei din jur îi poate scoate din minţi.

- Hainele nepotrivite la birou – în ciuda faptului că fiecare e liber să îşi aleagă ţinuta pentru birou, studiile arată că hainele nepotrivite pentru birou, cum sunt pantalonii de trening, îi deranjează pe colegi şi mai ales pe superiori.

- Întârzierile – atunci când angajaţii întârzie la muncă sau la întâlnirile cu colegii sau superiorii ei transmit că nu îi respectă suficient pe cei cu care urmează să interacţioneze.

- Să faci zgomot – colegii de muncă apreciază când îi laşi să se concentreze şi nu faci zgomot sau uiţi să pui telefonul pe silent, mai ales atunci când te caută cineva insistent.

- Să te plângi – de multe ori nu putem să ne abţinem, mai ales atunci când suntem nemulţumiţi de condiţiile de muncă. Specialiştii ne recomandă să ne descărcăm scriind pe o foaie de hârtie toate nemulţumirile.

- Nerespectarea deadline-urilor – atunci când munca se desfăşoară în echipă şi alţii depind de sarcinile îndeplinite de tine, nerespectarea deadline-urilor poate să fie extrem de frustrant pentru colegi.

- Un birou dezordonat şi murdar- hârtii împrăştiate peste tot, resturi de mâncare şi ambalajele abandonate pe birou pot să îi enerveze la culme pe colegi, deşi nu e locul unde-şi desfăşoară ei activităţile. 

- Timp exagerat petrecut pe reţelele de socializare - un timp îndelungat petrecut pe reţelele sociale te pot face să îţi ignori sarcinile şi să le dai bătăi de cap colegilor.

- Lipsa spiritului de echipă: atitudinea individualistă nu este apreciată la niciun loc de muncă unde se valorizează munca în echipă.

- Aducerea problemelor din viaţa personală la birou: de cele mai multe ori colegii nu au răbdare şi dispoziţia necesară să ne asculte problemele.

Sursa: careeraddict.com

Vă mai recomandăm:

12 slujbe pentru oamenii leneşi. Cum este să fii plătit să te relaxezi în hoteluri de lux

7 joburi pentru studenţi şi elevi

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite