FOTO Dovlecei, vinete şi ciuperci la grătar, reţeta de compromis între micii de 1 Mai şi Postul Paştelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de băcăuani au ieşit în această dimineaţă la iarbă verde în zonele Gherăieşti şi la Insula de Agrement, pentru tradiţionala petrecere în aer liber de 1 Mai.


Cei mai mulţi au ales să pună pe grătare dovlecei, vinete, ciuperci, adică mâncare de post.

Noi, cei mari, vom mânca legume la grătar. Pentru copii am luat şi câteva bucăţi de carne. Ciupercile bine condimentate au un gust deosebit. Le recomand tuturor celor care ţin post, a afirmat Marcel Vasiliu, 40 de ani, din Bacău.

Familia Marius Pavel susţine că, an de an, pe lângă micii cu muştar, la iarbă verde mai veneau şi cu prăjituri de casă. Din cauza postului, dulciurile au fost înlocuite cu o salată de fructe.

Mere, căpşuni, banane şi portocale, toate la un loc, formează un desert excepţional. Berea şi vinul nu sunt de frupt, aşa că putem servi cu încredere. E 1 Mai şi an de an petrecem câteva ore plăcute la iarbă verde, a spus băcăuanul.

Parcul Gherăieşti şi Insula de Agrement sunt singurele locaţii autorizate de Primărie pentru grătare.

Alte articole:

Un cioban din Izvorul Berheciului, stabilit în Belgia, vinde de 15 ani miei în Piaţa Centrală

Competiţie de ciclism cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite