Săgeata Verde are succes. A circulat plină - ochi în prima lună de la relansare!

Săgeata Verde are succes. A circulat plină - ochi în prima lună de la relansare!

Săgeata Verde FOTO arhivă Adevărul

Reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Arad, ai Companiei de Transport Public şi ai Complexului Muzeal Arad s-au întâlnit astăzi pentru a evalua modul în care a funcţionat proiectul de relansare a Săgeţii Verzi la o lună de la ieşirea ei pe traseu.

Ştiri pe aceeaşi temă

La întâlnire au mai luat parte şi reprezentanţi ai Free Tours, asociaţie din Arad ai cărei membri au hotărât de curând să se alăture proiectului „Săgeata Verde”. Ghizii Arad Free Tours vor conduce grupurile de turişti pe traseul trenului electric.

Din statistici reiese că în prima lună peste 150 de turişti au călătorit cu Săgeata Verde, ceea ce înseamnă un grad de ocupare de 98%. Biletele puse în vânzare s-au epuizat la fiecare cursă.

În cadrul întâlnirii s-a hotărât ca pe viitor numărul de locuri disponibile să fie menţinut la 35 de locuri pe fiecare cursă. Rezervările se pot face pe site-ul www.sageataverde.ro sau telefonic la numărul 0721803763. În următoarea perioadă, CTP va face demersuri pentru ca plata rezervărilor să poată fi făcută online.

De asemenea, pentru cei care doresc să rezerve o cursă în regim privat (prieteni, familie, team – building etc.), CTP a pregătit o ofertă de preţ: 178 de euro (contravaloarea în lei).

Vă mai recomandăm: Săgeata Verde: povestea primului tren electric din România

Primul tren electric care a circulat vreodată pe teritoriul României a fost repus în circulaţie

citeste totul despre: