Damir Dzumhur a câştigat ediţia 2014 a BRD Arad Challenger

Damir Dzumhur a câştigat ediţia 2014 a BRD Arad Challenger

Damir Dzumhur

Campionul ediţiei 2014 a turneului internaţional de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii în valoare totală de 35000 de euro plus ospitalitate, este Damir Dzumhur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta aflat la cel de-al doilea titlu Challenger din carieră, a reuşit să se impună în finală, învingându-l pe favoritul numărul unu al turneului, spaniolul Pere Riba, cu scorul de 6-4 7-6. În aprilie, Dzumhur a cucerit primul titlu din carieră la turneul din Mersin, Turcia, acolo unde l-a învins tot pe spaniolul Pere Riba.

Ceremonia de premiere a fost susţinută de Cosmin Hodor – directorul de turneu, Petru Negru – reprezentant BRD – Groupe Societe Generale şi Hans-Juergen Ochs – Supervizorul ATP.

Graţie titlului obţinut la Arad, Damir Dzumhur a fost premiat cu 80 de puncte ATP şi cu un cec în valoare de 5035 de euro.

Până în finală tenismenul din Bosnia a eliminat rând pe rând pe: Radul Albot (Rep. Moldova), Gonzalo Lama (Chile), Uladzimir Ignatik (Belarus) şi Chase Buchanan (SUA). "Victimele" finalistului Pere Riba au fost: Nikola Mektic (Croaţia), Daniel Kosakowski (SUA), Petru Luncanu (România) şi Lucas Pouille (Franţa).

 

Vă mai recomandăm: Hănescu şi Copil joacă în semifinalele BRD Timişoara Challenger

Victor Hănescu şi Marius Copil sunt protagoniştii semifinalelor BRD Timisoara Challenger, programate astăzi, de la ora 16.00. În prima semifinală, de la ora 11.00, vor juca francezul Gufin şi croatul Mektici.

Acasă la Simona Halep. Bunicii îşi amintesc: „Juca tenis de crăpau pereţii“

Simona Halep, de 22 de ani, a copilărit în Constanţa, iar verile şi le petrecea uneori la bunicii săi, din Stejaru, judeţul Tulcea, unde juca tenis „până crăpau pereţii“.

citeste totul despre: