Zeci de persoane audiate şi un cerc de suspecţi pentru anchetatori în dosarul crimei de la Alba Iulia

Zeci de persoane audiate şi un cerc de suspecţi pentru anchetatori în dosarul crimei de la Alba Iulia

Locuinţa unde a avut loc fapta de omor este păzită non-stop de poliţie

Aproape 50 de persoane au fost audiate de poliţişti şi procurori în dosarul de omor deschis după descoperirea unei femei de 80 de ani decedate în grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoş, municipiul Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii susţin că au un cerc de suspecţi şi că speră să găsească cât mai curând autorul sau autorii crimei. ”Există un cerc de suspecţi, dar nu putem comenta mai mult. Au fost audiate circa 50 de persoane. Luăm în calcul orice variantă. Potrivit autopsiei, moartea victimei a fost foarte violentă”, a spus Marius Ungureanu, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 
 
Cornelia Drâmbărean a murit în urma loviturilor primite cu un corp dur în zona capului. Femeia nu s-a putut apăra având în vedere vârsta înaintată şi faptul că se deplasa singură cu greutate. În aceste condiţii, a fost o victimă sigură. 
 
Fiul acesteia, Călin Drâmbăran, de 53 de ani, este internat la Spitalul Judeţean Alba, în stare gravă. Este în stare de şoc şi nu a putut comunica până în prezent cu anchetatorii având ochii tumefiaţi şi multiple traumatisme în zona capului şi a feţei. Era cunoscut cao persoană liniştită şi având o relaţie bună cu mama sa. Bărbatul a fost găsit încuiat în casă, plin de sânge. Cel mai probabil, după ce a primit câteva lovituri, fiul femeii a reuşit să se refugieze şi să se închidă în interior. Anchetatorii au sigilat locuinţa pentru a conserva probele şi au instituit pază permanentă în zona acesteia. 
 
Crima ar fi avut loc vineri seara sau în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Suspiciuni ridică şi câinele familiei, care nu a lătrat deloc, vecinii şi apropiaţii susţinând că acesta era foarte gălăgios şi lătra la oricine. Prin urmare, este posibil să fie vorba despre un apropiat al familiei, cineva care îi cunoştea pe cei doi şi care ar mai fi fost în vizită la acestia. 
 
 
citeste totul despre: