Trimis în judecată pentru tâlhărie după ce şi-a ameninţat victima cu un cuţit şi a jefuit-o de bani

Trimis în judecată pentru tâlhărie după ce şi-a ameninţat victima cu un cuţit şi a jefuit-o de bani

Foto: arhivă Adevărul

Judecătoria Alba Iulia a început judecarea procesului în care un bărbat de 39 de ani din comuna Vinţu de Jos este acuzat de tâlhărie calificată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coca Mihai a fost reţinut şi arestat în luna martie a acestui an după ce a sustras, prin ameninţare, de la un bărbat din comună o sumă de bani. 
 
”În noaptea de 11/12.03.2017, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către un bărbat de 30 de ani, din comună, cu privire la faptul că, în jurul orelor 02.00, în timp ce se afla într-un local public din comună, a fost ameninţat şi deposedat de o sumă de bani. Sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, de 39 de ani, din Vinţu de Jos, acesta fiind condus la Postul de Poliţie. În sarcina lui s-a reţinut faptul că, în timp ce de afla în toaleta localului, a ameninţat victima cu un cuţit şi l-a deposedat de suma de 60 de lire”, susţin anchetatorii cazului.
 
Bărbatul a fost arestat preventiv, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu. Ultima prelungire a măsurii arestului la domiciliu a fost decisă în data de 5 iulie 2017. Acesta are interdicţie să ia legătura cu victima, familia acesteia şi şapte martori care au fost audiaţi în dosar. Inculpatul riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani. Până la pronunţarea unei decizii definitive acesta beneficiază, însă, de prezumţia de nevinovăţie.

citeste totul despre: