FOTO Cine sunt liceenii din Blaj arestaţi preventiv la Tribunalul Alba pentru trafic de droguri

FOTO Cine sunt liceenii din Blaj arestaţi preventiv la Tribunalul Alba pentru trafic de droguri

Gaşpar Ladislau este unul dintre cei doi tineri acuzaaţi de trafic de droguri. Foto Facebook

Cei doi elevi de liceu din Blaj, arestaţi preventiv vineri de Tribunalul Alba pentru trafic de droguri, sunt în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “I.M. Clain”. Decizia Tribunalului a fost atacată cu recurs, care va fi judecat la Curtea de Apel Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi traficanţi de canabis se numesc Ladislau Gaşpar şi Iulian Valer Todaşcă (foto jos). Unul dintre ei a fost surprins în flagrant joi, în timp ce vroia să vândă o cantitate de droguri. Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 25 de grame de cannabis. Ulterior, în urma percheziţiilor la domiciliile tinerilor s-a mai găsit cantitatea de 200 de grame de drog.

Surse neoficiale susţin că unul dintre cei doi tineri este cercetat penal şi cu privire la infracţiunea de trafic internaţional de droguri. Procurorii au indicii că este implicat în transportul drogurilor pe ruta Spania – România.Iulian Valer Todaşcă. Foto Facebook
 
Cei doi traficanţi riscă până la 15 ani de închisoare.
 
Fapta acestora este cu atât mai gravă cu cât vindeau drogurile la colegii de şcoală. Anchetatorii au identificat până acum opt consumatori.
citeste totul despre: