Horoscopul primăverii 2017

Horoscopul primăverii 2017

Pentru cei născuţi în zodia Taur, martie va fi o lună cu realizări profesionale.

Intervalul martie-mai va fi unul marcat de evenimente importante, care îţi vor influenţa situaţia financiară. Unii nativi îşi vor găsi perechea, pe când alţii se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

În martie, cântăreşte fiecare cuvânt pe care-l spui, mai ales în discuţiile aprinse cu cei din jur. Implică-te mai mult în relaţiile personale şi amână deciziile categorice. Pe parcursul acestei luni, mai ales în ultimele zece zile ale lui martie, nu împrumuta bani. În această primăvară, implică-te în activităţi care să-ţi permită să petreci timpul în compania celor dragi. În mai, există riscul unui conflict minor cu persoana iubită, pe care vei reuşi să-l aplanezi cu greu.

Taur

Pentru cei născuţi în zodia Taur, martie va fi o lună cu realizări profesionale. Ar trebui să ai încredere în intuiţia ta mai des. Apelează la cei din jur numai când simţi că nu te descurci. În aprilie, ai posibilitatea de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Nu intra în dispute cu colegii. În relaţia cu persoana iubită, vor apărea situaţii pentru care nu eşti pregătit. Dacă încă nu ţi-ai găsit perechea potrivită, este posibil s-o descoperi la sfârşitul primăverii.

Gemeni

În prima lună a primăverii, cei născuţi în Gemeni trebuie să depună eforturi mari pentru a obţine ceea ce şi-au propus de multă vreme. În a doua jumătate a lui martie, va trebui să semnezi un contract. Analizează-l fără grabă, pentru a te asigura că faci ceea ce trebuie. Dacă în aprilie te vei dedica mai mult serviciului şi-ţi vei neglija familia, în mai îi vei trata pe cei dragi cu mai multă căldură.

Află ce-ţi rezervă horoscopul primăverii pe clickpentrufemei.ro.

Zile norocoase în luna martie pentru fiecare zodie
5 cele mai favorizate zodii în luna martie

 

citeste totul despre: