Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Leii vor să facă prea multe lucruri în acelaşi timp

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Leii vor să facă prea multe lucruri în acelaşi timp

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Nativii din Leu ar trebui să aibă grijă pentru că inamicii pândesc cea mai mică greşeală pe care ar putea să o facă, Berbecii se confruntă cu o criză financiară, iar Vărsătorii muncesc mult prea mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Berbecii se confruntă cu o criză financiară

Te confrunţi cu o criză financiară foarte serioasă, cu toate că nu te poţi plânge că ai fost nedreptăţit, deoarece ai primit continuu bani, dar în cantităţi prea mici. Ai încredere în propriile forţe! Asigură-ţi cât de cât puţin timp liber în viitor!

Taur

Norocul revine, mai ales dacă nu te încăpăţânezi să respecţi sfaturile date de persoana iubită (de altfel, total dezinteresată). Familia îţi respectă părerile şi te ajută iar. Îi cam desconsideri pe cei dragi! Prietenii nu te mai lasă să te implici.

Gemeni

Nu este nevoie să te dezvinovăţeşti. Pentru situaţia creată se ştie cine este acuzat, aşa că orientează-te spre o mai bună organizare familială. Pierdere neaşteptată a unui bun prieten. Astăzi ai noroc, dar seara dai peste persoane cu şanse colosale.

Rac

Dai „accidental” peste o persoană pe care ai iubit-o cândva şi decideţi imediat să vă întâlniţi în week-end-ul următor, fără ştirea celor dragi. Îţi aminteşti prea târziu că ai altă întâlnire deja programată. Viaţa amoroasă nu decurge cum îţi doreşti.

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Leii vor să facă prea multe lucruri în acelaşi timp

Nu te mai grăbi! Duşmanii de abia aşteaptă să greşeşti pentru a te scoate din sărite. Multă încredere nici în persoana iubită nu poţi avea pentru moment. Vrei să faci prea multe lucruri dintr-o dată! După-amiază, accepţi schimbările dorite de rude.

Fecioară

Eşti copleşit de sarcinile familiale din ce în ce mai complicate care ţi se „distribuie” de către rude. Faci cunoştinţă cu o persoană care te va ajuta să depăşeşti această perioadă de readaptare. Problemele sentimentale se pot agrava în continuare.

Balanţă

O schimbare fundamentală în viaţa ta devine foarte posibilă cu ocazia unei „moşteniri”. Cooperezi cu noile tale rude destul de bine şi descoperi că în familie atmosfera poate fi şi foarte tihnită. Primeşti însă mult mai puţini bani decât te aştepţi.

Scorpion

Eşti obligat să dai un răspuns cât mai rapid la propunerea ce ţi se face de dimineaţă. Te certaţi cu pasiune cu partenerul de viaţă şi uiţi că reacţiile erau la fel şi la începutul relaţiei voastre! Trebuie să achiţi din nou datoriile persoanei iubite.

Săgetător

Finalizezi o activitate care părea că nu mai are nicio şansă de realizare. Apar prieteni sinceri şi devotaţi. După-amiază, ţi se cere să participi la o discuţie de afaceri. Pentru moment, este de preferat să păstrezi şi relaţiile amicale mai vechi.

Capricorn

Îţi faci prieteni noi, însă încă nu i-ai uitat pe cei vechi. Probabil că nu ai realizat nici acum cât de mult te ajutau, fără să vă ceară mai nimic în schimb. Recuperări de activităţi importante. Munceşti mai puţin şi rămâi fără fondurile necesare.

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Vărsătorii muncesc până târziu 

La încheierea activităţilor, ar fi de preferat să le mulţumeşti celor cu care ai muncit până târziu. Odihna este limitată. După-amiază, apare şansa de a avea din nou încredere în oameni. Ai senzaţia că vei depăşi în sfârşit toate inconvenientele.

Peşti

Revii asupra unor decizii mai vechi, dar nu rezolvi nimic până nu îţi ceri scuze în faţa rudelor persoanei iubite. Cei implicaţi au suferit destul şi poţi să le restabileşti „drepturile” familiale. Asişti la discuţii „sentimentale” foarte interesante.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

citeste totul despre: