Aparatul-minune care usucă hainele într-un singur minut, inventat de un student VIDEO

Aparatul-minune care usucă hainele într-un singur minut, inventat de un student VIDEO

Cu ajutorul dispozitivului Dry-Go, hainele se usucă după un minut FOTO Daily Mail

Măsurile „de criză” în uscarea hainelor, cum ar fi folosirea uscătorului de păr sau purtarea îmbrăcămintei încă umede, vor fi de domeniul trecutului. Un australian a inventat dispozitivul care usucă hainele într-un minut.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unei călătorii în Asia, studentul Matthew Corry şi-a dat seama că opţiunile lui când vine vorba de îmbrăcăminte curată sunt limitate: poate purta fie haine umede, fie haine murdare, pentru că niciodată nu reuşea să le usuce la timp. Astfel, în timp ce îşi privea prietenii scoţându-şi hainele pe ferestrele autobuzelor, pentru a le usca, tânărului Matthew din Sydney, Australia, i-a venit creării maşinii portabile de uscat haine.
 
Corry a inventat, aşadar, Dry-Go, un dispozitiv de numai 400 de grame, care usucă hainele în mai puţin de un minut, pe care l-a promovat prin intermediul site-ului Kickstarter. 
 
„Mă gândeam la călătoriile mele şi mi-a venit ideea să creez un dispozitiv portabil şi uşor care usucă hainele aproape instant. Vreme de zece luni am lucrat cu designeri, ingineri şi furnizori pentru redefinirea conceptului şi finalizarea acestui produs”, a declarat Corry, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mail”.
 
FOTO Daily Mail

Dry-Go foloseşte căldura şi ventilaţia, astfel încât toată apa se evaporă după aproximativ un minut. „Acest produs este ideal pentru persoanele care călătoresc, dar şi pentru schiorii care sunt uzi de la zăpadă, de exemplu, sau pentru părinţii care se grăbesc să usuce uniformele pentru şcoală ale copiilor”, a spus Corry, care plănuieşte să îmbunătăţească designul produsului şi să aducă timpul de uscare la 45 de secunde prin instalarea unor instalaţii suplimentare. Tânărul a strâns, până în prezent, 4.565 de dolari din donaţiile internauţilor, din suma de 10.000 de dolari pe care şi-a propus să o strângă. 
 
FOTO Daily Mail

citeste totul despre: