Alimente de evitat din platoul cu aperitive, de pe masa de Revelion. Medic: "Putem ajunge la spital"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesele îmbelşugate din perioada sărbătorilor pot fi un real pericol pentru sănătate, spun medicii nutriţionişti care atrag atenţia că respectarea unor reguli simple te pot scăpa de consecinţe grave. De exemplu, aperitivul de pe masa de Revelion trebuie consumat în cantităţi limitate şi felul în care combini alimentele este şi el esenţial.

Nutriţionistul Simona Carniciu a explicat ce şi cum trebuie să mâncăm, astfel încât să eliminăm orice risc de a ne simţi rău după masă şi de a ajunge la spital.

”Să încercăm, pe cât posibil, să nu combinăm proteinele între ele. Carne cu ouă şi lactate. Pentru că, din punct de vedere nutriţional, faptul că sunt proteine diferite interferă în digestie. Şi o să ne petrecem Revelionul, dacă nu la spital, la bal, pe scaun”, a spus Simona Carniciu, la Antena 3.

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi:

Horoscopul banilor are 3 zodii favorite: În 2020, Capricornii se îmbogăţesc

Luna Nouă intră în Capricorn pe 26 decembrie! Cum vor fi influenţate zodiile şi care vor suferi cel mai mult

Stil de viață

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite