De ce nu înţeleg bărbaţii cum trebuie să atingă sânii unei femei pentru a-i produce plăcere şi ce poziţie sexuală pune cel mai bine în valoare bustul

De ce nu înţeleg bărbaţii cum trebuie să atingă sânii unei femei pentru a-i produce plăcere şi ce poziţie sexuală pune cel mai bine în valoare bustul

Trei sferturi din femeile care au participat la sondaj consideră fascinaţia bărbaţilor faţă de sâni inofensivă, în timp ce 70% sunt convinse că cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt atraşi de sâni în primul rând, înainte de oricare altă parte a corpului feminin. FOTO Arhiva

Sânii reprezintă unele dintre cele mai admirate părţi ale corpului feminin de către bărbaţi, dar modul în care femeile se raportează la acest dat natural este mai puţin înţeles de reprezentanţii sexului puternic.

Peste 700 de femei au participat la un sondaj realizat la iniţiativa revistei Men’s Health, pentru a explica dacă sunt deranjate de adevărata obsesie pe care o au bărbaţii pentru bustul feminin, dacă se folosesc de sâni pentru avea câştig de cauză într-o situaţie sau alta sau dacă le place felul în care partenerii de viaţă le ating sânii în momentele de intimitate.

Astfel, trei sferturi din femeile care au participat la sondaj consideră fascinaţia bărbaţilor faţă de sâni inofensivă, în timp ce 70% sunt convinse că cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt atraşi de sâni în primul rând, înainte de oricare altă parte a corpului feminin. „Îmi place atunci când bărbaţii se uită la sânii mei. Mă face să mă simt mai puternică”, după cum a precizat Rachel, în vârstă de 23 de ani, una dintre participantele la sondaj. 

Psihologul american Debby Herbenick a precizat că femeile nu se simt atât de jignite pe cât au impresia bărbaţii atunci când sunt admirate pentru sânii lor, dar cu condiţia să fie respectate în public şi să fie apreciate în viaţa privată.

Femeia deasupra, poziţia sexuală preferată pentru că pune sânii în valoare 

Cele mai multe femei dintre participantele la sondaj consideră sânii o parte esenţială a identităţii lor sexuale, 67% preferă să-şi pună în valoare sânii, mai degrabă decât posteriorul, iar 78% preferă poziţia sexuală „femeia deasupra” pentru că aşa îşi etalează şi sânii în timp ce fac sex. De asemenea, 87% din femei au admis că atunci când fac un efort pentru a-şi pune bustul în evidenţă au parte de tratment preferenţial din partea bărbaţilor.

Studiul a mai arătat că, din punct de vedere emoţional, raportarea femeilor la sâni este destul de complexă, ţinând cont de transformările prin care trec. În medie, o femeie schimbă mărimea cupelor de la sutien de şase ori în decursul vieţii, urmare a ciclului lunar, administrării de anticoncepţionale, fluctuaţiilor de greutate, sarcinii şi alăptatului, toate acestea însemnând modificări ale mărimii, formei şi fermităţii sânilor.

Bărbaţii nu înţeleg cum se ating sânii unei femei  

Un aspect interesant pentru bărbaţi, evidenţiat de sondaj, a fost că aceştia nu prea înţeleg cum trebuie să atingă sânii unei femei pentru a-i produce cu adevărat plăcere.

Bărbaţii au tendinţa de a atinge sânii unei femei ori cum le place lor să fie atinşi, adică ceva mai ferm, mai dur, ori aşa cum au învăţat că prefera fosta iubită. Problema este că fiecare femeie are nevoi diferite în această privinţă, deci bărbaţii trebuie să uite ce au învăţat şi să redescopere de fiecare dată ceea ce i se potriveşte cel mai bine unei noi partenere. Nu trebuie decât să se ghideze după felul în care reacţionează femeia, pentru a înţelege dacă sunt pe drumul cel bun sau nu, a explicat psihologul Debby Herbenick.

citeste totul despre: