Cum îi oferi o partidă incendiară de sex oral. Sfaturi practice chiar din partea unui bărbat: „Va pica la picioarele tale”

Cum îi oferi o partidă incendiară de sex oral. Sfaturi practice chiar din partea unui bărbat: „Va pica la picioarele tale”

Uneori nu este de ajuns ca o femeie să îşi folosească doar buzele şi limba în timpul unei partide de sex oral. FOTO Arhivă Adevărul

Când vine vorba de sex oral, bărbaţii sunt cei mai buni sfătuitori, întrucât ei ştiu exact ce le place şi care sunt tehnicile care nu dau greş.

Bărbaţii nu sunt tocmai greu de mulţumit, mai ales când vine vorba de sex oral. Totuşi, anumite lucruri legate de plăcerea masculină nu ar trebui niciodată scăpate din vedere, iar jurnalistul publicaţiei „Your Tango”, David Wygant, le spune femeilor exact ce trebuie să facă pentru ca bărbatul din viaţa lor să „le pice la picioare după o partidă de sex oral”:

1. Comunicarea este extrem de importantă
Atunci când îi faci sex oral, întreabă-l ce îi place mai mult. Fiecare bărbat este diferit, fiecăruia îi plac lucruri diferite. „Întreab-l dacă vrea să îţi foloseşti mâinile, dacă îi place să insişti cu limba asupra vârfului. Astfel, deschizi canalul de comunicare între voi şi îl faci să se simtă relaxat. În plus, aşa observă că şi tu îţi doreşti să îi faci sex oral”, specifică David Wygant.

2. Foloseşte-ţi mâinile
Uneori nu este de ajuns să îţi foloseşti doar buzele şi limba în timpul unei partide de sex oral. Indiferent de cât de bine te pricepi să îţi foloseşti gura în timpul sexului oral, unii bărbaţi au nevoie să îţi incluzi şi mâinile în proces. „Ne masturbăm parcă dintotdeuna şi suntem obişnuiţi aşa. Puteţi alterna. În timp ce vă concentraţi cu buzele şi limba pe vârful penisului, puteţi mişca mâna în sus şi în jos, ţinând-o uşor strânsă, pe corpul penisului. Cele două senzaţii ne înnebunesc”, recunoaşte autorul. 

3. Nu neglija testiculele
„Sărută-i testiculele, linge-le şi joacă-te cu ele, dar fii blândă. Odată, o tipă cu care am făcut sex mi-a supt testculele atât de tare încât aveam impresia că le va aspira. A fost foarte dureros şi nu vreau să mai experimentez aşa ceva vreodată. Sunt testicule, nu bile de biliard”, spune Wygant.

4. Nu subestima zona perineului
Această zonă uneşte scrotul şi anusul. „Bărbaţii se simt foarte bine atunci când este stimulată această zonă. Dacă o stimulezi în timp ce îi faci sex oral, îl vei înnebuni”, menţionează autorul articolului.

5. Preludiul este important şi pentru el
„Am întâlnit femei care treceau de la un sărut pe buze direct la sex oral. Uitau restul corpului bărbatului, nu băgau deloc în seamă pieptul, braţele, picioarele, spatele. Uitau să mă atingă, să mă incite”, îşi exprimă Wygant nemulţumirea.

6. Alternează penetrarea vaginală cu sexul oral
„Unul din lucrurile mele preferate este să alternez sexul normal cu sexul oral. Este una din cele mai tari experienţe, pentru că senzaţiile se amestecă”, spune bărbatul.

7. Nu îţi folosi dinţii 
Pielea penisului este extrem de sensibilă, aşa că este foarte important ca femeile să îşi acopere dinţii cu buzele în timp ce fac sex oral. „Nimic nu este mai rău decât să simţim că ne mestecaţi penisul”, mai scrie Wygant.

citeste totul despre: