Cele mai periculoase 4 poziţii sexuale pentru bărbaţi: ce este boala Peyronie şi care sunt riscurile la care se expun „acrobaţii” în dormitor

Cele mai periculoase 4 poziţii sexuale pentru bărbaţi: ce este boala Peyronie şi care sunt riscurile la care se expun „acrobaţii” în dormitor

Unele poziţii pot fi foarte periculoase pentru penisul bărbaţilor. FOTO southeastfamilydental.com

Oricine vrea să îşi condimenteze viaţa sexuală poate apela, din când în când, la poziţii sexuale rupte din Kama Sutra. Deşi fac minuni pentru focul pasiunii dintr-o relaţie, aceste jocuri erotice pot fi cauza unor accidente extrem de periculoase, mai ales pentru bărbaţi.

Accidentele sexuale nu sunt, din fericire, foarte frecvente, potrivit doctorului Debby Herbenick, de la Universitatea din Indiana. Acestea se pot întâmpla, însă, şi pot avea efecte devastatoare, mai ales pentru organele genitale ale bărbaţilor. De la fracturi peniene, la boala Peyronie, care poate distruge capacitatea de a face sex a bărbaţilor, efectele partidelor de sex sălbatice şi a poziţiilor sexuale riscante pot fi de-a dreptul şocante:  
 
 

Bucătarul îndrăzneţ

Poziţia bucătarului îndrăzneţ presupune ca bărbatul să stea în picioare, pe vârfuri, iar ea pe blatul de la bucătărie în faţa lui. Doctorul Justin Lehmiller, de la Universitatea Harvard, spune că această poziţie sexuală este periculoasă pentru reprezentanţii sexului puternic pentru că riscă să îşi fractureze penisul din cauza sexului pasional. Orice altă poziţie în care el stă pe vârfuri este periculoasă, pentru că nu are stabilitate în timpul partidei de amor, lucru care ar putea fi cauza unor accidente nefericite, potrivit portalului de ştiri pentru femei „Women's Health”.
 

Folosirea mingii pentru fitness

„Mingea petru fitness poate fi sarea şi piperul vieţii sexuale, însă orice poziţie sexuală în timpul căreia penisul lui iese total şi apoi intră în vaginul partenerei este periculoasă”, spune Herbenick, explicând că, dintr-o săritură, penisul bărbatului se poate lovi de părţile intime ale partenerei, care îl va zdrobi apoi cu greutatea ei corporală. 
 

Văcăriţa lăsată pe spate

Această poziţie sexuală presupune ca el să stea întins pe spate, iar ea deasupra lui, cu mâinile sprijinite în spate, între picioarele bărbatului. În acest caz, penisul bărbatului se poate hiperextinde dacă există o presiune prea mare concentrată la baza lui, conform unui studiu realizat la Universtatea din Carolina, Statele Unite. Cu timpul, această hiperextindere poate provoca o boală numită Peyronie, care  se manifestă iniţial ca o inflamaţie localizată şi se dezvoltă pe parcurs într-un ţesut cicatrizat, sexul devenind o misiune imposibilă. 
 

Băţul pogo

Această poziţie poate fi comparată cu poziţia misionarului, numai că se exercită în picioare. El îi susţine partenerei toată greutatea, lăsându-se uşor pe spate, cu genunchii uşor îndoiţi, pentru a face posibilă penetrarea, în timp ce ea se mişcă în sus şi în jos. Orice poziţie acrobatică poate provoca dureri de spate şi, mai mult decât atât, pierderea echilibrului şi provocarea mai multor accidente. 
 
 
 
citeste totul despre: