Îi învaţă pe bărbaţi cum să-şi ceară iubita în căsătorie: ce servicii le oferă şi cât costă consilierea

Îi învaţă pe bărbaţi cum să-şi ceară iubita în căsătorie: ce servicii le oferă şi cât costă consilierea

Claire şi-a început afacerea de doi ani şi a consiliat deja 150 de bărbaţi/Imagini Claire Whelpton/Daily Mail

Pentru bărbaţii care nu prea au inspiraţie sau se tem să nu greşească în acest important moment al unei relaţii, există un consilier special, care îi ajută să organizeze cererea perfectă în căsătorie. Şi cine este mai în măsură să dea sfaturi în privinţa asta dacă nu o femeie?

Claire Whelpton locuieşte la Sydney, Australia, unde este consilier matrimonial, dar unul mai special. Ea nu se ocupă de căsătorii sau probleme de cuplu, ci îi ajută pe viitorii miri să găsească cea mai inspirată metodă de a-şi cere iubita în căsătorie.

Până acum 150 de bărbaţi au apelat la serviciile lui Claire, scrie Daily Mail. Pentru a organiza o cerere perfectă în căsătorie, Claire primeşte câteva sute sau chiar mii de dolari de la viitorul mire, în funcţie de cerinţele acestuia. Inedita afacere se numeşte Buy The Cow şi a început acum doi ani.

Claire a organizat până acum cereri în căsătorie pe plajă, în parcuri sau în cadrul unor evenimente speciale, cum sunt plimbările cu balonul, cursele de bărci, plimbările călare sau o vizitele la cinema.

De multe ori, femeia montează filmuleţe speciale sau colaje de fotografii pentru a impresiona viitoarea mireasă. Alteori regizează o poveste complexă, în care tânăra este ghidată de flori, inimioare şi alte indicii spre locul în care o aşteaptă alesul ei, care îi va pune cea mai importantă întrebare.

„Bărbaţii au nevoie de mult ajutor. În ziua de azi femeile vor să se simtă cu adevărat speciale în ziua cea mare, vor să fie răsfăţate şi să aibă o poveste impresionantă de spus apoi copiilor şi nepoţilor”, a declarat Claire.

Cei mai mulţi clienţi care apelează la ea sunt bărbaţi romantici, care au o idee interesantă, dar care vor ajutor pentru a o pune în practică în modul cel mai inspirat.

Deseori, bărbaţii le spun logodnicelor despre ajutorul oferit de Claire, dar sunt şi unii care ţin secret acest contract şi le lasă pe partenere să creadă că toată organizarea a fost ideea lor.

Serviciile oferite de Claire sunt pentru orice buget. O consultaţie costă doar 70 de dolari, dar apoi organizarea depinde de cerinţele clientului. El poate alege dintre 12 pachete diferite de cereri în căsătorie.

De exemplu, pentru 650 de dolari cererea va fi scrisă pe cer, cu artificii. Pachetul Grand Amour costă 1.750 de dolari şi include un meniu cu patru feluri de mâncare, cina într-un loc pitoresc cu vedere spre portul Sydney şi o sticlă de şampanie.

Cel mai scump pachet costă 2.300 de dolari şi include o vizită la spa, la coafor şi la salonul de cosmetică pentru machiaj, apoi viitoarea mireasă va fi dusă cu maşina spre locul unde va avea loc cererea în căsătorie.

În preţul unui pachet este inclusă consultaţia, pregătirea discursului, transportul partenerilor, decorurile, florile şi diferite decoraţiuni, filmarea, fotografierea şi orice alte detalii necesare.

citeste totul despre: