Reţeta de sezon: bărcuţe picante cu vinete şi carne de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărcuţe picante FOTO: clickpoftabuna.ro
Bărcuţe picante FOTO: clickpoftabuna.ro

Foarte bogate în fibre, minerale şi în vitamine, din delicioasele vinete poţi prepara mâncăruri ce pot fi consumate chiar şi de cei care se luptă cu kilogramele în plus.

Ingrediete: 

3 vinete potrivite
450 carne de porc
150 g porumb fiert 
180 g mazăre fiartă
300 g roşii
ulei
2 cepe potrivite
3 căţei de usturoi
2 ardei iuţi
roşii sau 1 linguriţă rasă de boia iute
1 linguriţă oregano
1/2 linguriţă chimen măcinat fin
300 g caşcaval ras
200 ml apă
frunze de mentă pentru decor
1 frunză de dafin
sare
piper

Cureţi legumele, le speli şi le laşi la scurs. Toci ceapa şi usturoiul. Scurgi mazărea şi porumbul. Opăreşti roşiile, le cureţi de coajă şi de cotoare. Le tai cubuleţe şi le pui într-un bol. Tai mărunt ceapa, iar vinetele pe lung.

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite