Prăjitură cu caise şi prune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O prăjitură de sezon!
O prăjitură de sezon!

Prunele pot fi negre, roşii, mov sau galbene. Sunt bogate în minerale şi oligoelemente, conţinând potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc etc. Excelente surse de firbre, aceste fructe sunt perfecte în deserturi în combinaţie cu altele, aşa cum este şi această prăjitură cu caise şi prune.

Pentru aluat

500 g făină
200 ml lapte
150 g margarină
100 g zahăr
2 ouă
40 g drojdie
1 pliculeţ zahăr vanilat
50 g zahăr pudră
300 g prune
300 g caise
un praf de sare

Pentru răzătură
3 linguri făină
2 linguri zahăr
2 linguri unt

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite