Pentru clipe de răsfăţ, tartă cu cireşe şi ciocolată!
0Fructele de sezon te inspiră să pregăteşti cele mai bune prăjituri. Săptămâna aceasta pregăteşte o tartă franţuzească de o savoare incontestabilă cu cireşe şi ciocolată.
Ingrediente
300 ml lapte
100 ml smântână
120 g făină
sare
150 g zahăr
6 ouă
100 g unt
4 linguri zahăr brun
250 g cireşe fără sâmburi
100 g ciocolată menaj
Preparare
Amesteci laptele cu smântâna şi le încălzeşti la foc mic. Baţi ouăle cu zahărul, încorporezi treptat făina şi untul topit şi răcit.
Presari un praf de sare şi torni amestecul de lapte şi smântână călduţ. Ungi cu unt o formă rotundă cu diametrul de 24 cm şi presari zahăr brun în interior, apoi torni compoziţia.
Află reţeta completă de tartă cu cireşe şi ciocolată