Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Să mai profităm de vişine cât mai sunt prin pieţe!
Să mai profităm de vişine cât mai sunt prin pieţe!

Pentru reuşita unui pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale reuşit, toate ingredientele folosite trebuie să fie la temperatura camerei. Făina se încorporează foarte uşor în compoziţie, prin răsturnare. Compoziţia se introduce numai în cuptorul încins şi nu se deschide uşa cuptorului 15 minute.

Pandişpan cu vişine şi fulgi de migdale – Ce ai nevoie

8 ouă
8 linguri făină
8 linguri zahăr +100 g
8 linguri ulei
1 esenţă de vanilie
500 g vişine
2 linguri zahăr pudră
2 linguri fulgi de migdale

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite