Cum să pregăteşti un tort festiv cu floricele de zahăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ingredinete simple, dar savuroase, prepari un tort festiv, plăcut gustului şi privirii, potrivit de Înălţarea Domnului. Iată de ce ingrediente ai nevoie!

Ingrediente: 7 ouă,  7 linguri zahăr,  1 praf de sare,  7 linguri făină,  1 praf de copt, zeamă de lămâie,  esenţă de vanilie,  1 cutie mică de frişcă lichidă
Pentru cremă:  200 g margarină,  150 g zahăr pudră,  2 linguri inka,  2 gălbenuşuri,  1 plic zahăr vanilat
Pentru pasta de zahăr:  100 g marshmallow (bezele din comerţ),  2 linguri apă,  1 linguriţă ulei,  colorant alimentar lichid, zahăr pudră cât cuprinde

Dificultate: mare
Timp de preparare: 1h 15 min
Nr. portii: 10

Mod de preparare

Pasul 1:  Pentru blat, separi albuşurile de gălbenuşuri şi le baţi spumă cu sare.  Adaugi zahărul şi continui să baţi cu mixerul până când albuşul se întăreşte. Încorporezi cu telul gălbenuşurile, pe rând. Adaugi făina şi la sfârşit esenţa şi praful de copt stins în zeamă de lămâie. 

- See more at: http://clickpoftabuna.ro/meniul-zilei/deserturi-meniul-zilei/3289/index.html#sthash.nMIUAfQT.dpuf

Ingrediente: 7 ouă, 7 linguri zahăr, 1 praf de sare, 7 linguri făină, 1 praf de copt, zeamă de lămâie,  esenţă de vanilie, 1 cutie mică de frişcă lichidă

Pentru cremă:  200 g margarină, 150 g zahăr pudră, 2 linguri inka, 2 gălbenuşuri, 1 plic zahăr vanilat

Pentru pasta de zahăr: 100 g marshmallow (bezele din comerţ), 2 linguri apă, 1 linguriţă ulei, colorant alimentar lichid, zahăr pudră cât cuprinde

Mod de preparare

Pasul 1:  Pentru blat, separi albuşurile de gălbenuşuri şi le baţi spumă cu sare.  Adaugi zahărul şi continui să baţi cu mixerul până când albuşul se întăreşte.

Încorporezi cu telul gălbenuşurile, pe rând. Adaugi făina şi la sfârşit esenţa şi praful de copt stins în zeamă de lămâie.

Află reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite