Cum să faci chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zemoase şi gustoase aceste chifteluţe cu roşii uscate, usturoi şi ierburi aromatice! Mai întâi le prăjeşti, apoi le fierbi puţin în sos şi la serveşti la laşi la cuptor să se învelească într-un strat de brânză moale. Totul într-un singur vas, obţinând astfel cele mai bune chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc.

Chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc – Ingrediente

Pentru chiftele
500 g carne tocată de vită
500 g carne tocată de porc
1 ou, bătut
½ cană făină de migdale (sau de pesmet)
150 g roşii uscate, scurse şi păstrat uleiul
½ cană parmezan răzuit
4 căţei usturoi, pisaţi
4 linguri bulion
1 lingură oregano proaspăt
1 lingură busuioc proaspăt, tocat
1 lingură ulei
sare
piper

Pentru sos
uleiul păstrat de la roşiile uscate
840 g suc de roşii
180 g mozzarella feliată

Află cum se prepară chiftelele în sos de brânză şi roşii uscate pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite