Ciocănele de pui marinate în sos de portocale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încearcă această reţetă delicioasă!
Încearcă această reţetă delicioasă!

O aromă exotică de marinată parfumează carnea de pui, transformând totul într-un deliciu de nerefuzat. Pregăteşte chiar în aceste zile de început de săptămână, dar şi de toamnă o reţetă gustoasă de ciocănele de pui în sos de portocale.

Ciocănele de pui marinate în sos de portocale – Ingrediente

¼ cană ulei de măsline
1 lingură piper măcinat grosier
zeama şi coaja de la 2 portocale
1 căţeul usturoi, pisat
½ linguriţă cimbru uscat
¼ linguriţă şofran
1 kg ciocănele de pui

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară ciocănele de pui marinate în sos de portocale!

Pui în sos de tarhon

Pui în sos cremos cu bacon şi ciuperci

Pui în sos de lămâie cu măsline

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite