Chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval
0Nimic mai delicios şi mai potrivit pentru momentele de desfătare ca acest chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval. Un aperitiv foarte gustos, care va fi devorat imediat, care merită încercat ori de câte ori ai puţin timp liber şi chef de făcut ceva bun. Caşcavalul şi ciupercile se potrivesc de minune în multe combinaţii, dar acest chec este unul deosebit de bun. Încearcă această reţetă rapidă şi simplă.
Pentru această reţetă se pot folosi şi ciuperci din conservă, dar ciupercile proaspete dau o aromă deosebită. Dacă nu aveţi caşcaval merge la fel de bine şi cu brânză sărată. Iar ardeii ar fi excelent să îi alegeţi cât mai coloraţi, unul roşu, unul verde, coloritul de la final va face checul să pară şi mai gustos. În loc de ceapă verde se poate pune şi pătrunjel.
Ingrediente Chec aperitiv cu ciuperci şi caşcaval:
200 de grame de ciuperci
200 de grame de caşcaval
5 ouă potrivite
5 linguri de făină
2 ardei graşi
2 legături de ceapă verde sau 2 cepe
1 plic de praf de copt
Sare
Piper