Cele mai bune condimente pentru carnea de pui
0
Foarte uşoară şi simplu de preparat, carnea de pui este perfectă pentru o masă de prânz copioasă sau chiar pentru o cină delicioasă în familie. Puiul poate fi pus în valoare când foloseşti cele mai bune condimente, care să îi dea gustul perfect.
De la o ţară la alta, puiul se mănâncă cu diferite condimente. Dacă francezilor le place mai simplu, doar cu curry sau busuioc, românii sunt mai inventivi şi preferă puiul mai aromat.
Pentru a da savoarea cea mai bună cărnii de pui este bine să o lăsaţi împreună cu condimentele la marinat înainte să o gătiţi. Fie că vă place mai mult pe grătar, fie că o preferaţi la cuptor, carnea de pui este un deliciu în fiecare moment al zilei.
Cele mai bune condimente pentru carnea de pui la grătar:
Carnea de pui la grătar este ideală atunci când sunteţi la regim, dar şi atunci când aveţi invitaţi surpriză şi trebuie să pregătiţi ceva uşor şi rapid. Carnea de pui la grătar merge perfect cu legume proaspete fierte sau pe grătar, cu orez sau cartofi natur.
Amestecul de coriandru cu ardei iute, chimion şi boabe de muştar este un amestec foarte sănătos şi ideal pentru puiul făcut pe grătar. Boabele de muştar se vor deschide frumos şi vor da o aromă excelentă puiului.