Omul care merge pe apă: a traversat jumătate de Tamisa sub ochii spectatorilor VIDEO

Omul care merge pe apă: a traversat jumătate de Tamisa sub ochii spectatorilor VIDEO

Magicianul Dynamo a stârnit din nou atenţia (captura dailymail.co.uk)

Nu se declară Isus, însă poate merge pe apă. A demonstrat-o zilele trecute, sub ochii curioşilor, în mijlocul zilei, la Londra. Bărbatul, de 28 de ani, a traversat jumătate de Tamisa călcând pe apă.


Iluzionistul Dynamo, pe numele său real Steve Frayne, i-a făcut pe câţiva britanici adunaţi pe Podul Westminster să-şi facă cruce. Tânărul de 28 de ani s-a plimbat pe apă, fără a se scufunda şi fără a se uda. Îmbrăcat în trening, bărbatul a ajuns până la mijlocul râului de unde a fost preluat de o şalupă a poliţiei.

Steve, care şi-a creat o carieră solidă ca magician, a început să fure meserie de la artiştii stradali la vârsta de 15 ani. A început cu un pachet de cărţi de joc făcut cadou de străbunicul său şi a continuat să se perfecţioneze cu diverse numere de iluzionism. A cucerit vedetele, fiind un invitat constant al show-rilor televizate de acest gen.

A scos două DVD-uri cu trucurile sale, în care îi uimeşte pe cei de la Coldplay, Gwenyth Paltrow şi Snoop Dogg. A jucat în mai multe reclame (pentru Adidas şi Nokia) şi a fost subiectul mai multor documentare. Din 7 iulie, îşi va prezenta magiile într-un nou show la televiziune.

Vezi cum a făcut-o pe Lindsay Lohan să leviteze