Doi copii, ucişi în Fâşia Gaza de raiduri ale armatei israeliane împotriva mişcării Hamas

Doi copii, ucişi în Fâşia Gaza de raiduri ale armatei israeliane împotriva mişcării Hamas

Aviaţia militară israeliană a efectuat sâmbătă dimineaţă mai multe raiduri aeriene împotriva bazelor mişcării palestiniene Hamas din Fâşia Gaza, iar doi copii palestinieni, frate şi soră, care locuiau în apropiere de unul dintre obiectivele raidurilor au fost ucişi, au informat surse medicale, citate de Los Angeles Times.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii din Beit Lahiya au spus că Yassin Abu Khoussa a murit după ce schije de rachetă au lovit casa în care locuia, situată în apropiere de o tabără militară de antrenament. Sora sa în vârstă de 6 ani, Isra, a fost grav rănită şi a murit ulterior la spital.

Armata israeliană a anunţat că a efectuat patru raiduri aeriene asupra Fâşiei Gaza, drept răspuns la tirurile de rachete lansate cu o zi înainte spre Israel.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a spus că atacul cu rachete a reprezentat un efort al militanţilor de a "ameninţa securitatea şi siguranţa" oamenilor din Israel, adăugând că "armata va continua să acţioneze pentru a asigura protecţie împotriva celor care ameninţă vieţi nevinovate şi suveranitatea Israelului".
citeste totul despre: