„Totul e permis“, din nou la Antena 1

„Totul
e permis“, din nou la Antena 1

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Pepe, Lucian Ghimişi (căpitan), respectiv Alina Puşcaş, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Cătălin Bordea (căpitan) sunt protagoniştii ediţiei din 5 ianuarie. FOTO Antena 1

Cosmin Seleşi trece din ipostaza de concurent la cea de prezentator, în al doilea sezon al show-ului „Totul e permis“, al cărui debut e programat pe 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă


Probele de mimă şi de improvizaţie revin pe micile ecrane la „Totul e permis“, emisiunea moderată de actorul Cosmin Seleşi, concurentul din primul sezon.

Aceasta nu e singura schimbare de format, căci, dacă până acum se păstrau, de la o ediţie la alta, doar căpitanii celor două echipe, de duminică, rămâne în joc echipa cu cele mai multe probe câştigate. 

Testul principal rămâne cel al planului înclinat la 22,5 grade, pe suprafaţa căruia concurenţii vor improviza pe o temă dată, la indicaţiile prezentatorului.

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Pepe, Lucian Ghimişi (căpitan), respectiv Alina Puşcaş, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Cătălin Bordea (căpitan) sunt protagoniştii ediţiei din 5 ianuarie.

Invitat la Adevărul Live, Cosmin Seleşi a vorbit despre emisiunea pe care o prezintă, dar şi despre cariera sa de actor.

citeste totul despre: