Serialul „Dragoste infinită“ are premiera la Kanal D: care este povestea noii producţii turceşti

Serialul „Dragoste infinită“ are premiera la Kanal D: care este povestea noii producţii turceşti

O nouă poveste de dragoste aduce împreună doi actori cunoscuţi publicului din România FOTO Kanal D

Noul serial turcesc „Dragoste infinită“ debutează la Kanal D, în această seară, de la ora 20.00. Telespectatorii îi vor recunoaşte pe actorii Burak Ozcivit („Suleyman Magnificul“) şi pe Neslihan Atagül („Un destin la răscruce“).

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii serialelor turceşti. În această seară, la ora 20.00, la Kanal D va debuta serialul „Dragoste infinită“, avându-i în rolurile principale pe actorii deja binecunoscuţi publicului din România. Burak Ozcivit este cunoscut din serialul fenomen „Suleyman Magnificul“, în rolul lui Bali Bey, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul „Un destin la răscruce“.

Actorii au spus ca rolurile bine conturate pe care le interpretează li se potrivesc mânuşă şi că atmosfera de pe platoul de filmare este plină de vervă.

„Ştiu că românii sunt fani ai serialelor turceşti şi mai ştiu că serialul va fi difuzat şi în România, lucru care nu poate decât să mă bucure! Serialul aduce în prim plan dragostea, cea fără de care totul ar fi cenuşiu. Fiecare dintre noi a trăit o mare dragoste, cu toţii ne regăsim în povestea personajelor principale“, a spus Burak Ozcivit.

„Chiar dacă filmăm la foc continuu, ore întregi, atmosfera este relaxantă, iar în puţinele pauze de la filmări pe care le avem ne amuzăm copios, dansăm, mâncăm împreună. Fac o echipă extraordinară cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial şi sper că starea noastră de bine să ajungă şi la telespectatori. Va invit să urmăriţi o poveste despre dragoste care nu cunoaşte margini“, a spus Neslihan Atagul.

Serialul “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”) aduce în faţa telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi şi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Fiind o fire raţională, acesta nu crede în miracole, şi cu atât mai mult în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariţia lui Nihan (Neslihan Atagül) în viaţă sa. Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăieşte în zona rezidenţială a cartierului. Totuşi, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut şi se distanţează de lumea din care face parte.

Deşi pare imposibilă, dragostea dintre Kemal şi Nihan va depăşi diferenţele de poziţie socială. Cei doi reuşesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit  să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu ştie tânărul este că şi Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor. Iubirea celor doi va fi pusă la grea încercare şi aceştia vor trebui să depăşească nenumăratele obstacole ce stau în calea fericirii lor.

Nu rataţi marea premieră a serialului „Dragoste infinită“, difuzat în această seară, la ora 20:00, la Kanal D! Producţia se va difuza de luni până joi, de la ora 20.00. 

citeste totul despre: