„MasterChef“ se menţine în topul preferinţelor telespectatorilor: 1,8 milioane de români s-au uitat la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„MasterChef“ se menţine în topul preferinţelor telespectatorilor, ediţia de marţi seară fiind urmărită de 1.8 milioane de români în fiecare minut, asigurându-i astfel postului Pro TV poziţia de lider pe toate segmentele de public.

Puţin peste 1,73 de români au urmărit în fiecare minut show-ul culinar de la Pro TV, care a ocupat locul fruntaş la nivel naţional, cu o audienţă medie de 9.4 puncte de rating şi 18% cotă de piaţă. Locul secund a revenit postului Kanal D, care a difuzat serialul turcesc „Trădarea“, urmărit de aproape 1,3 milioane de telespectatori (7 puncte de rating şi 13,3% cotă de piaţă).

Astfel, peste 2,2 milioane de telespectatori din toată ţara au urmărit „MasterChef“ în minutul de maximă audienţă 21:36.

Clasamentul a rămas neschimbat şi în ceea ce priveşte publicul din mediul urban, Pro TV ţinând în faţa micilor ecrane 873.760 de orăşeni (8.6 puncte de rating şi 16,4% cotă de piaţă), în timp ce Kanal D s-a bucurat de 731.520 de telespectatori (7.2 puncte de rating şi 13,8% cotă de piaţă).

Postul din Pache Protopopescu şi-a păstrat poziţia de lider şi pe segementul comercial din mediu urban cu vârstă cuprinsă între 18 şi 49 de ani, obţinând o audienţă medie de 10.6 puncte de rating şi 24,5% cotă de piaţă, urmat de Antena 1 cu 5.6 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă.

Berea a fost elementul surpriză al celei mai noi ediţii din „MasterChef“. Alimentul a fost valorificat de concurenţi în diferite moduri, dar numai un concurent a impresionat prin modul de a-l prepara. Pe lângă aceasta, pastele au fost cele care au decis încă o eliminare.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Gelatina din bere, cel mai inovator preparat de la „MasterChef“ Încă trei probe şi o eliminare la „MasterChef“. Emisiunea culinară de pe Pro TV a propus trei probe care le-au dat concurenţilor mari bătăi de cap. Berea a fost elementul surpriză din cutia misterelor, participanţii fiind nevoiţi să o pună în avantaj, într-un preparat. Cei trei chefi, Patrizia Paglieri, FOA şi Adrian Hădean, se aşteptau la mai multe deserturi, însă concurenţi, parcă speriaţi de ingredientul propus, s-au încurcat şi au realizat preparate obişnuite. 

Crenvurşti reinventaţi şi mâncarea de toate zilele a românilor, la „MasterChef“ Cutia misterelor i-a pus în dificultate pe concurenţii „MasterChef“ în cea mai nouă ediţie a emisiunii culinare, deşi ingredientele pe care le-au folosit sunt cele care se găsesc în mod obişnuit în frigiderele românilor. Totuşi, unii au reuşit să reinventeze crenvurştii sau să prepare nişte ficăţei delicioşi. Mai mult, tehnica poşării le-a demonstrat că mai au multe de învăţat.

„MasterChef“ s-a mutat la mare: concurenţii au gătit pe plajă şi au hrănit o sută de guri în timp record Sezonul estival s-a redeschis în cea de-a opta ediţie „MasterChef“. Competiţia culinară de la Pro TV a mutat bucătăria pe plajă, la mare, unde concurenţii au avut de furcă cu nisipul care le intra în ochi şi vântul care nu le dădea pace. În ciuda vremii potrivnice, cele două echipe, conduse de Tudor şi Lambrino, au reuşit să-şi depăşească limitele şi au hrănit, la propriu, 100 de guri într-o jumătate de oră.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite